Μάτι: Σε κλίμα συγκίνησης φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψαν το βράδυ της Κυριακής, γεμίζοντας τις ψυχές των κατοίκων με φως και αισιοδοξία
Τα δεύτερα Χριστούγεννα μετά την φονική πυρκαγιά, περνούν οι κάτοικοι στο Μάτι. Οι πληγές στις ψυχές δεν επουλώνονται εύκολα, ωστόσο η καθημερινότητα βρίσκει σιγά – σιγά τον δρόμο της.
Τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψαν το βράδυ της Κυριακής, γεμίζοντας τις ψυχές των κατοίκων με φως και αισιοδοξία.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Ναυτικό Όμιλο, όπου έλαβε χώρα μια συγκινητική εκδήλωση με μουσική, εδέσματα και παραμύθια και τον Άι Βασίλη να καταφθάνει από τη θάλασσα μέσα σε μια φουσκωτή βάρκα, μοιράζοντας δώρα στους μικρούς φίλους των Χριστουγέννων.
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Ο μαυρόγυπας «Ιωάννα» επέστρεψε στη Δαδιά και ανανέωσε την ελπίδα
- Κορωπί: Χειροπέδες σε 48χρονη influencer – Οδηγούσε μεθυσμένη, βρέθηκαν αναβολικά στο αυτοκίνητο
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442