Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παππούς της 12χρονης από τη Μάνη που κατηγορείται για την ασέλγεια της εγγονής του μαζί με τον ιερέα.
Σύμφωνα με το Star, ο παππούς του κοριτσιού αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια Γυθείου, που διήρκεσε δύο ώρες.
Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και οι ανακριτικές Αρχές αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Νέους μάρτυρες ζητάει ο ιερέας
Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για την ασέλγεια της 12χρονης ζήτησε από την ανακρίτρια να κληθούν ως νέοι μάρτυρες ο γιατρός του κέντρου υγείας Αρεόπολης, ο αδερφός της 12χρονης και να ολοκληρωθεί η ιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων