ΕΛ.ΑΣ.: Αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού της για την πορεία των οπαδών Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα
Η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να αλλάξει το αρχικό πλάνο και έτσι η συνάντηση των οπαδών Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, δε θα εξελιχθεί σε πορεία μέσω της Συγγρού
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) στο Καραϊσκάκη τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που θα κρίνει την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Europa League.
Στο αγωνιστικό κομμάτι θα είναι ένας «τελικός», στις κερκίδες όμως θα στηθεί ένα πάρτι ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων που διατηρούν αδερφικές σχέσεις.
Οι φίλοι των δύο ομάδων θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, όπως έκαναν και στο αντίστοιχο ματς του Βελιγραδίου.
Είχε γίνει γνωστό μάλιστα πως Έλληνες και Σέρβοι θα κάνουν κοινή πορεία που θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα στις 16:00, ωστόσο μετά τους φόβους για επεισόδια δε θα πραγματοποιηθεί.
Συγκεκριμένα, η Αστυνομία «άναψε κόκκινο φως» για την πορεία των φίλων Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα μέσω Συγγρού για το Καραϊσκάκης και έτσι αυτή δε θα γίνει και έχει υπάρξει αλλαγή πλάνου.
Η συνάντηση θα γίνει κανονικά στο Σύνταγμα, αλλά από εκεί οι οπαδοί των δυο ομάδων θα ακολουθήσουν διαδρομή μέχρι ένα σταθμό του ηλεκτρικού και θα συνεχίσουν με τελικό προορισμό το φαληρικό γήπεδο.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Προκαλεί ερωτηματικά ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έχει ανάγκη να κάνει διαρροές για να εκφράσει απόψεις για αποφάσεις διαιτητών. Τι φοβούνται και δεν τις διαψεύδουν, αν δεν ισχύουν;
Οι Μορόν, Γαλανόπουλος και Μισεουί δεν πήραν μέρος στην προπόνηση και η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά κρίνεται αμφίβολη.