Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Με τεχνικές από την ταινία «Καλώς ήλθε το δολάριο» προσελκύουν επενδυτές

ΣΥΡΙΖΑ : Με τεχνικές από την ταινία «Καλώς ήλθε το δολάριο» προσελκύουν επενδυτές

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οι μέρες που η Ελλάδα περίμενε τον στόλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η αδιαμφισβήτητη ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων προϋποθέτει αναπτυξιακό σχέδιο, τήρηση της εργατικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας, στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να προκαλέσει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον με τεχνικές που φαίνεται να έχει αντιγράψει από τη συμπαθή ταινία «Καλώς ήλθε το δολάριο»», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων σε επενδυτικό συνέδριο στην Νέα Υόρκη.

«Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα;»

«»Γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά… Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα» αναρωτιέται ο υπουργός Ανάπτυξης σε συνάντηση που είχε με Αμερικάνους επενδυτές την προηγούμενη Δευτέρα στο πλαίσιο του 21ου Ετήσιου Φόρουμ «Invest in Greece» στη Νέα Υόρκη», σημειώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει ότι «για να παροτρύνει τους πιο διστακτικούς, τους καθησυχάζει ότι «η όρεξη μας είναι τόσο τεράστια και κάθε μήνας που περνά γίνεται μεγαλύτερη»».

Αναγκαία η ύπαρξη αναπτυξιακού σχεδίου

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οι μέρες που η Ελλάδα περίμενε τον στόλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η αδιαμφισβήτητη ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων προϋποθέτει αναπτυξιακό σχέδιο, τήρηση της εργατικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας, στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.»

» Κρίσιμα ζητήματα που φαίνεται να αγνοεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν θα της επιτρέψουμε να διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, παριστάνοντας τον ντελάλη που προσπαθεί να ξεπουλήσει την πραμάτεια του», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024