Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα έγινε… Πύργος της Πίζας
Δεν πρόλαβε καλά καλά να φωταγωγηθεί το ύψους 17 μέτρων φυσικό δέντρο που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος και... αποφάσισε να γίνει πύργος της Πίζας
Δεν πρόλαβε καλά καλά να φωταγωγηθεί το ύψους 17 μέτρων φυσικό δέντρο που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος και… αποφάσισε να γίνει Πύργος της Πίζας.
«Βρέξει, χιονίσει, το δέντρο θα φωτίσει» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων χθες κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση, ωστόσο η κακοκαιρία «Διδώ» με τις βροχές, τις καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους οδήγησε το δέντρο να… γείρει προς τα αριστερά.
Φαίνεται πως παρά τις προθέσεις των αρμοδίων, οι φετινοί χριστουγεννιάτικοι στολισμοί της πρωτεύουσας είναι… ματιασμένοι.
Νέος γύρος τρολαρίσματος στο Twitter
Το δέντρο που γέρνει έρχεται να προσθέσει στη γκρίνια και το… ανελέητο τρολάρισμα για τον φωτισμό στη Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και την Πανεπιστημίου!
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα
- Πέντε εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη που άλλαξαν τον κόσμο
- Κραν Μοντανά: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα στο νυχτερινό κλαμπ λίγο πριν ξεσπάσει η φονική πυρκαγιά
- Ο χρησμός της Goldman Sachs για το 2026 – Τι βλέπει για ανάπτυξη & πληθωρισμό
- Γιατί θα «βρέξει» επενδύσεις στο real estate το 2026



