Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικός ο ντελιβεράς που αυνανίστηκε μπροστά σε πελάτισσα : «Είχα πιει τσίπουρο…»

Προκλητικός ο ντελιβεράς που αυνανίστηκε μπροστά σε πελάτισσα : «Είχα πιει τσίπουρο…»

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 50χρονος διανομέας, ο οποίος αυνανίστηκε ενώπιον μιας ανυποψίαστης 28χρονης γυναίκας.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον 50χρονο διανομέα, ο οποίος αυνανίστηκε ενώπιον μιας 28χρονης γυναίκας.

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 50χρονος διανομέας, ο οποίος αυνανίστηκε ενώπιον μιας ανυποψίαστης 28χρονης γυναίκας.

Το περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τον δράστη – αφού παρέδωσε μια πίτσα στη νεαρή πελάτισσα – να βγάζει τα ρούχα του, να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις και να… αυνανίζεται.

Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον ντελιβερά.

Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Παράλληλα, ο Εισαγγελέας της Έδρας, κατά την αγόρευσή του, σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος «εν ώρα εργασίας όφειλε να είναι σοβαρός, αξιοπρεπής και νηφάλιος».

«Είχε ανοίξει το φερμουάρ του»

H 28χρονη γυναίκα, η οποία έκανε το… λάθος να παραγγείλει πίστα, αποκάλυψε ενώπιον του δικαστηρίου πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό

«Παρήγγειλα πίτσα μέσω Ίντερνετ. Όταν έφτασε ο διανομέας χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε πάνω. Άνοιξα την πόρτα και μου έπιασε κουβέντα. Με ρώτησε “πως είσαι;”. Του είπα ότι παραγγείλαμε και αναψυκτικό και μου ανέφερε ότι το ξέχασε στο μηχανάκι. Κατέβηκε να το πάρει και όταν ξαναήρθε του έδωσα 50 ευρώ αλλά μου είπε ότι δεν είχε ψιλά» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Όταν επέστρεψα αντιλήφθηκα ότι ο διανομέας είχε ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και αυνανιζόταν ενώ με κοίταζε. Έκλεισα αμέσως την πόρτα. Ήμουν σε πλήρη σύγχυση, τηλεφώνησα στην πιτσαρία και ο ιδιοκτήτης εξεπλάγη. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία . Μείωσε την αξιοπρέπειας μου. Δεν θέλω να βρεθεί καμία γυναίκα σ’ αυτή την κατάσταση».

«Είχα πιει τσίπουρο»

Από την πλευρά του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «grtimes.gr», ο 50χρονος δράστης παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις οποίες απέδωσε στο αλκοόλ.

«Είχα πιει τσίπουρο. Σταμάτησε το μυαλό μου, θυμάμαι μόνο κάποιες στιγμές . Είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν θυμάμαι ότι έπιασα συζήτηση. Δουλεύω σε αυτή την πιτσαρία 8 μήνες. Είχα ρεπό εκείνη την μέρα. Ήμουν σε ένα ταβερνάκι όταν με πήρε ο εργοδότης μου και μου ζήτησε βοήθεια. Είμαι διαζευγμένος και έχω ένα παιδί . Ζω μόνος μου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη».

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024