Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα δημιουργεί η «Διδώ»

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα δημιουργεί η «Διδώ»

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται σε πολλούς δρόμους της Αττικής λόγω της βροχής

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί στους δρόμους λόγω της ραγδαίας καταιγίδας που πλήττει την Αττική. Οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν έως το βράδυ της Τετάρτης.

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα

Σε πολλούς δρόμους της Αθήνας, παρατηρείται μποτιλιάρισμα, κάτι που έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται μεγάλες ουρές και τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν, αν όχι καθόλου.

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται στην κάθοδο της εθνικής οδού, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην άνοδο της εθνικής οδού, από το ύψος του Μοσχάτου έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακόμα, συμφόρηση επικρατεί και σα δύο ρεύματα της Κηφισίας και της Μεσογείων.

Αυτοί οι δρόμοι έχουν κίνηση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, αυξημένη κίνηση υπάρχει στην άνοδο της Συγγρού, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην λεωφόρο Κηφισού και συγκεκριμένα από την παραλιακή έως την λεωφόρο Αθηνών αλλά και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο κόμβο Καλυφτάκη.

Πού θα «χτυπήσει» η «Διδώ»

Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του «meteo», τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν τις απογευματινές ώρες. Αντίθετα στην Πιερία, στην Ημαθία, στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας και ενδεχομένως στις Σποράδες θα συνεχιστούν έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές / καταιγίδες / χιονοπτώσεις) της «Διδούς», έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 11/12.

Παράλληλα, από το απόγευμα νέο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσουν τα νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων του νομού Αττικής και της πόλης της Αθήνας, όπως φαίνεται στον ακόλουθο προγνωστικό χάρτη, για το βράδυ της Τετάρτης.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024