
Δομάζος : Δωρεάν Ακαδημία Ποδοσφαίρου για παιδιά με μόνη υποχρέωση να φροντίζουν τα αδέσποτα
Μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του «στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου, αυτή του φιλόζωου, έρχεται στο φως με την πρώτη δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα
Μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του «στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου, αυτή του φιλόζωου, έρχεται στο φως με την πρώτη δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος «αλλάζει το παιχνίδι και αποκτά φιλοζωικό χαρακτήρα» αναφέρεται στη σελίδα της Ακαδημίας στο Facebook, που καλεί παιδιά από 4 έως 16 ετών να γραφτούν και να προπονούνται δωρεάν για όλη τη σεζόν, στηρίζοντας παράλληλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων.
Μοναδική «υποχρέωση» είναι, όσοι μπορούν, να προσφέρουν κάθε εβδομάδα ξηρά τροφή, κονσέρβες και ό,τι άλλο επιθυμούν για τους τετράποδους φίλους μας.
«Ο πατέρας μου, ο Μίμης Δομάζος, μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στα παιδιά και αποφασίσαμε, μέσω της δράσης μας, να στηρίξουμε και τα αδέσποτα», δήλωσε στον ρ/σ του ΑΜΠΕ η Πόπη Δομάζου, κόρη του μεγάλου ποδοσφαιριστή και δημοτική σύμβουλος Αθηνών, η οποία είχε και την ιδέα για τη διαφορετική αυτή ακαδημία!
Η ίδια εξομολογείται πως ο πατέρας της, μαζί με τη μητέρα της Ιώ, ήταν αυτοί που της ενέπνευσαν την αγάπη για τα αδέσποτα. «Από μικρή με έχουν μάθει να είμαι με ζώα στο σπίτι. Αγαπώντας τα ζώα αγαπάμε και τους ανθρώπους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η κ. Δομάζου και ευχαρίστησε την υπεύθυνη για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Αθηναίων αλλά και την προϊσταμένη του Τμήματος Αττικής Πανίδας, που στήριξαν την ιδέα καθώς και τον δήμαρχο Κηφισιάς, που προσφέρει τα γήπεδα του Δήμου για τις προπονήσεις.
Όσοι ενδιαφέρονται να γραφτούν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος και να προσφέρουν στήριξη στα αδέσποτα δεν έχουν παρά να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6947596617 και 6944942678 και στη σελίδα στο Facebook «domazosacademy».
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



