
Κούτουλας για ΠΑΟΚ – Ξάνθη : Θύμιζε αγώνα ακαδημιών ποδοσφαίρου
Ο Γιώργος Κούτουλας μιλώντας στο ONE Channel εκφράζει την αποστροφή του για τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - Ξάνθη με τους ακρίτες να παρουσιάζονται αγνώριστοι στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας
Ο Γιώργος Κούτουλας δεν είναι κανένας χθεσινός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και έχει δει πράγματα και θάματα. Ο παλαίμαχος αμυντικός που φόρεσε για 11 ολόκληρα χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ κατακτώντας μεταξύ άλλων τέσσερα πρωταθλήματα μίλησε στο ONE Channel για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και μέσα σε λίγες κουβέντες, τα είπε κυριολεκτικά όλα.
Κάποιον που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο ίσως και να μπορείς να τον ξεγελάσεις, κάποιον όμως με τη δική του εμπειρία και τα χιλιόμετρα στα γήπεδα, μάλλον αδύνατο.
Ο παλαίμαχος άσος αναφερόμενος στο ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη έκανε λόγο για συμπεριφορές και αντιδράσεις που περισσότερο παραπέμπουν σε αγώνες ακαδημιών παρά σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του ONE:
«Εντάξει τώρα…Μερικά πράγματα πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και από μόνοι μας. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν πίστευε σε αυτά, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, θα αρχίσουμε να αλλάζουμε την γνώμη μας. Όταν γίνονται τόσες φάσεις και τόσα ακυρωθέντα γκολ, το πράγμα καταντάει λες και παίζουν Ακαδημίες. Δεν είναι αυτό επαγγελματικό επίπεδο».
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους
- Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο: Η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της
- Μάτι: Στάσεις λεωφορείων στον ήλιο, στη βροχή, στη λήθη
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης
- Ιωάννης Γρυπάρης: Οι φωτεινοί σταθμοί στη ζωή του
- Πολωνία: Ο πρόεδρος άσκησε βέτο σε νομοσχέδια που θα βελτίωναν τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών







