Θοδωρής Αθερίδης: Απαντάει για το λιποθυμικό επεισόδιο
Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης είναι υγιέστατος!
Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης είναι υγιέστατος!
https://www.instagram.com/p/BuJx5xcl6Dw/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BvRxYsfF0Yg/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BzTB-VSIuHe/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B34Yttrl6xX/?utm_source=ig_web_copy_link
Το λιποθυμικό επεισόδιο
Κάποιες πηγές ανέφεραν πως ο Θοδωρής Αθερίδης ένιωσε αδιαθεσία στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης του Σαββάτου και μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τα επόμενα 24ωρα.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης λίγο πριν το λιποθυμικό επεισόδιο αισθάνθηκε μούδιασμα στα δάχτυλά του.
Η παράσταση της περασμένης Κυριακής δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκουράζεται, ώστε να επιστρέψει ακμαίος από Τετάρτη στο «Αrt» το έργο της Γιασμίνα Ρεζά που πρωταγωνιστεί στο Μικρό Παλλάς με Αλκη Κούρκουλο και Μιχάλη Οικονόμου.
«Περαστικά σε ποιον; Εγώ δεν έχω τίποτα!»
«Περαστικά σε ποιον; Εγώ δεν έχω τίποτα! Παιδιά μην διαβάζετε! Ποτέ δεν λιποθύμησα, δεν νοσηλεύτηκα, ό,τι γράφτηκε δεν ισχύει! Παιδιά είμαι μια χαρά, φτύστε με!» και η Σμαράγδα Καρύδη, που ήταν δίπλα του, είπε: «Παιδιά, αν είχε συμβεί κάτι επί σκηνής, κάποιος με το κινητό του θα το είχε καταγράψει»!
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Ρωσία: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες από ουκρανικές επιθέσεις
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
- Τα social media κατέστρεψαν τον κινηματογράφο; Οι ταινίες δύο ωρών κουράζουν τη νέα γενιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442