
Με άνοδο 0,02% το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 863,91 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,02%
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσιάζει η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 863,91 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,02%.
Αρχικά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 867,18 μονάδες (+0,39%).
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4,95 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,49%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν (+1,87%), της Jumbo (+1,18%), της ΔΕΗ (+1,11%) και των ΕΛΠΕ (+0,85%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (-1,08%), της Coca Cola HBC(-0,95%), της Fourlis(-0,93%) και της Τέρνα Ενεργειακή (-0,83%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+2,99%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+1,17%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων(-0,93%) και της Ακίνητης Περιουσίας (-0,42%).
Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 25 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ίλυδα +9,89% και Ειδησεοφωνική Ελλάς+7,93%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Κέρκροψ-18,135 και Κλωστήρια Ναυπάκτου -10,20%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρεμβάσεις στην τοπική κοινότητα Μύτικα από τον Δήμο Πρέβεζας
- Σποτ του ΠΑΣΟΚ για Ελλάδα 2.0 και Ταμείο Ανάκαμψης: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Πολιτική Προστασία
- «Ο Εμπαπέ προσπαθεί να πείσει τον Ολίσε για την Ρεάλ»! (pics)
- Βενεζουέλα: Κρίσιμες ώρες – Διασώστες πλησιάζουν επιζώντα των σεισμών μετά από οκτώ μέρες
- Πότε θα έρθει στην Ευρώπη το Siri AI; Η μεγάλη κόντρα της Apple με τις Βρυξέλλες
- Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Δαμασκού – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 10 τραυματιες







