Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ έχει τα… νεύρα της

Η Ρεάλ έχει τα… νεύρα της

Η Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε ακόμα μια κόκκινη κάρτα τη φετινή σεζόν, έφτασε τις τέσσερις και «κυνηγάει»το αρνητικό ρεκόρ του 2005.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της La Liga, συγκατοικώντας μαζί με τη μισητή Μπαρτσελόνα λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι. Η βασίλισσα όμως πέρα από την πρωτιά στη βαθμολογία, έχει ακόμα μία πρωτιά η οποία καταγράφεται ως αρνητική.

Συγκεκριμένα, οι μερένχες μπορεί επί Ζιντάν να προελαύνουν και να έχουν βελτιώσει αισθητά την εικόνα τους, όμως έχουν και ένα ρεκόρ που σπάνια διαπιστώνεται σε πρωτοπόρο ομάδα.

Το σύνολο του Γάλλου τεχνικού είναι πρώτο σε αποβολές, καθώς μετά την χθεσινή τιμωρία του Φερλάν Μεντί στο 85ο λεπτό, έφτασε αισίως τις τέσσερις, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Ισπανία.

Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν αποβλήθηκε ο Λούκα Μόντριτς στη νίκη επί της Θέλτα με 3-1, ενώ δυο αγωνιστικές μετά ο Μπέιλ ήταν αυτός που είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, όπου οι δυο ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Τρίτος της λίστας ήταν ο Αλβάρο Οδριόθολα, ο οποίος με δύο κίτρινες κάρτες (19’ και 74’) συνέβαλε στην ήττα των Μαδριλένων στο «Σαν Μοά», ενώ ο Φερλάν Μεντί ήταν ο τελευταίος που είδε κόκκινη στο ματς με την Εσπανιόλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βασίλισσα με τις τέσσερις αποβολές κυνηγάει ένα αρνητικό ρεκόρ που έχει από το 2005, όταν είδε δεχτεί συνολικά μέσα σε μια σεζόν 10 κόκκινες κάρτες, ρεκόρ που μπορεί να… σπάσει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024