Θάνος Μικρούτσικος : Η συγκινητική ανάρτηση για τη μάχη με τον καρκίνο
Τη μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει με θάρρος ο Θάνος Μικρούτσικος o οποίος συγκινεί με την τελευταία του δημόσια δήλωση στα social media.
Τη μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει με θάρρος ο Θάνος Μικρούτσικος o οποίος συγκινεί με την τελευταία του δημόσια δήλωση στα social media.
Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο.
Σε δημοσίευσή του στο Facebook , ο Θάνος Μικρούτσικος ενημερώνει φίλους και θαυμαστές για την κατάσταση της υγείας του, καθώς, όπως λέει, δέχεται πολλά μηνύματα ανησυχίας.
«Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα», γράφει μεταξύ άλλων ο Θάνος Μικρούτσικος.
Αναλυτικά, η ανάρτησή του:
«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα».
Ο Θάνος Μικρούτσικος κλείνει την ανάρτησή του με μια φράση του Ναζίμ Χικμέτ:
«Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι».
Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση που έκανε ο Θάνος Μικρούτσικος :
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442