Το σεξ δεν είναι πάντα εύκολη ή απλή υπόθεση. Για κάθε γυναίκα και για κάθε άνδρα τα πράγματα λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο και η πραγματική πρόκληση είναι να βρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου.

Συγκεκριμένο μοτίβο στο σεξ, ίσως και να υπάρχει, αλλά κάποια στιγμή οι περισσότεροι θέλουν να σπάσουν τη ρουτίνα.

Οι άνδρες για παράδειγμα θεωρούν – εσφαλμένα- ότι οι γυναίκες το μόνο που θέλουν στο σεξ είναι να νιώθουν υποταγμένες στο άσβεστο πάθος του alpha male.

Αυτός ο μύθος ήρθε η ώρα να καταρρεύσει.

Οι γυναίκες θέλουν και απολαμβάνουν να παίρνουν τα ηνία, όσο και οι άντρες.

Και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τρόποι ώστε να γίνει εκείνη η κυρίαρχη του παιχνιδιού.

Η αυτοκρατορία των αισθήσεων

Αν θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά δεν θέλει ας πούμε, να κάνει κάτι τόσο κλασικό όσο η καβαλάρισσα ή η ανάποδη καβαλάρισσα ή κάποια τόσο κλισέ στάση, υπάρχει μία στάση πιο «Κλεοπάτρα».

Μπορεί, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη να δίνει εντολές όπως «Θέλω το στόμα σου…», «Φίλησε με στον λαιμό» ή «Μη σταματάς», εν πάση περιπτώσει ό,τι της κάνει κέφι.

Ένας καλός σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιηθεί η γυναίκα του.

Με τα μάτια κλειστά

Σε αυτήν τη στάση, κάθεσαι σε μία καρέκλα με δεμένα τα μάτια και αφήνεις τη φαντασία σου να καλπάσει. Παράλληλα, αφήνεις και τη σύντροφό σου να κάνει ό,τι εκείνη νομίζει.

Μπορεί να γδύσει αργά και βασανιστικά, να σου ψιθυρίσει στο αυτί τι πρόκειται να κάνει, πριν σ’ το κάνει.

Έπειτα, μπορεί να σε αγγίξει με όποιο σημείο του σώματός της θέλει ή ακόμα καλύτερα με όποιο σημείο του σώματός της ερεθίζεται, για τις ερωτικές ζώνες μιλάμε.

Η στάση μπορεί να ολοκληρωθεί με εκείνη να σε «χρησιμοποιεί» ή με εκείνη να αυτοϊκανοποιείται και εσύ απλώς να ακούς.

Master and servant

Σε αυτήν τη (κατα)στάση, αυτό που γίνεται πρακτικά είναι ότι η παρτενέρ σου δίνει εντολές και εσύ τις ακολουθείς πιστά, αν θέλεις και τυφλά. Μπορεί να σου ζητήσει να την ικανοποιήσεις χρησιμοποιώντας τον πιο σημαντικό σου μυ, τη γλώσσα σου, μπορεί να σου ζητήσει ακόμη και να της κάνεις αισθησιακό μασάζ ή να αυτοϊκανοποιηθείς εσύ μπροστά της.

Μπόνους: Για περισσότερη –δική της- ικανοποίηση- παρακάλεσε την.

 

Και στην κορφή καν’ έλα

Τέλος, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε την πιο κυριαρχική στάση της γυναίκας, αυτή θα ήταν μία στάση στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω, αλλά δεν έχει και κάποια χειρωνακτική εργασία να φέρει εις πέρας.

Είναι η στάση που κρυφά μέσα τους, όλες οι γυναίκες θέλουν κάποια στιγμή να δοκιμάσουν, αλλά μερικές ίσως να μην το έχουν τολμήσει.

Η στάση αυτή που η γυναίκα κάθεται στο πρόσωπο του άντρα ενώ εκείνος είναι ανάσκελα. Αγνή ικανοποίηση.

Γράψτε το σχόλιο σας