Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά : Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

Χανιά : Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του δήμου Χανίων, λόγω του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού, που εκδόθηκε από την ΕΜΥ και προβλέπει, από τις νυκτερινές ώρες, ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι είναι η πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για το βράδυ της Δευτέρας (9/12). Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου Χανίων βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση πιθανών ακραίων καιρικών φαινομένων.

Προσοχή συνιστά ο δήμος

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος καλεί τους πολίτες να ενημερώνονται καθημερινά για τις καιρικές εξελίξεις στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και μέσω της ιστοσελίδας της.

Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Χανίων, κατόπιν ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την πιθανή εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Στην ίδια ανακοίνωση συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου λόγω υδάτων, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024