Ελενα Ράπτη : Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό της γραφείο
Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Οι δράστες πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του γραφείου της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καμάρας στο κέντρο της πόλης.
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Άλλη μια φορά επέλεξαν οι τραμπούκοι να επιτεθούν κατά γραφείου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ας μην κάνουν τον κόπο. Κανείς δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν κάνει πίσω. Η ανομία θα αντιμετωπισθεί.»

Πηγή φωτογραφιών parapolitika.gr
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442