Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγιοι Θεόδωροι : Λυγίζει ο σύζυγος της 77χρονης - Κοντά στους δράστες η ΕΛ.ΑΣ

Αγιοι Θεόδωροι : Λυγίζει ο σύζυγος της 77χρονης – Κοντά στους δράστες η ΕΛ.ΑΣ

Ο 79χρονος περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε ο ίδιος με την οικογένειά του στους Αγίους Θεοδώρους, βλέποντας μπροστά στα μάτια του πώς σκοτώθηκε η επί 55 χρόνια σύζυγός του. Τα λόγια του συζύγου της άτυχης ηλικιωμένης συγκλονίζουν

Λύγισε μπροστά στις κάμερες ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της στους Αγίους Θεοδώρους, όταν ληστές την πάτησαν με το αυτοκίνητο τους.

Ο 79χρονος περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε ο ίδιος με την οικογένειά του, βλέποντας μπροστά στα μάτια του πώς σκοτώθηκε η επί 55 χρόνια σύζυγός του. Τα λόγια του συζύγου της άτυχης ηλικιωμένης συγκλονίζουν.

«Δεν πήγε το μυαλό μου ότι πάτησαν τη γυναίκα μου. Πήγα να τη σηκώσω και της φώναξα «Ειρήνη, Ειρήνη είσαι καλά;» Τότε είδα τα αίματα και κατάλαβα» είπε αρχικά ο συγκλονισμένος 79χρονος και πρόσθεσε:

«Μου λέει σε μία στιγμή ο γιος μου ότι κάτι συμβαίνει, η μαμά μαλώνει έξω. Είδα εν κινήσει ένα αμάξι προς τα κάτω με όρθιο το καπό, για να μη δούμε τον αριθμό κυκλοφορίας».

«Επρεπε να τη σκοτώσουν;»

Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Τζίβας λύγισε και με δάκρυα στα μάτια, είπε: «55 χρόνια δεν είχαμε μαλώσει. Είναι άγρια δολοφονία. Αυτός δεν έχει ούτε αισθήματα, ούτε τίποτα. Για μία καδένα που έχει 500 ευρώ; Να την πάρουν να φύγουνε. Έπρεπε να τη σκοτώσουν;».

Ο 79χρονος σύζυγος μίλησε για ξεκάθαρη πράξη δολοφονίας, ενώ όπως αποκάλυψε για τον δράστη είναι νεαρός μέχρι 35 ετών. «Στην αστυνομία μας έδειξαν φωτογραφίες. Τους έδωσα αυτό που είδα, ήταν μέχρι 35 χρονών και κάπου 80 κιλά».

Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ, μια φωτογραφία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές απεικονίζει έναν άνδρα, συνοδηγό σε αυτοκίνητο, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός που σκότωσε την 77χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, εντοπίστηκαν δύο ύποπτα αυτοκίνητα, που ταίριαζαν με τις περιγραφές μαρτύρων. Το ένα στο Ιλιον και το άλλο στον Βλυχό Μεγάρων.

Το πρώτο ΙΧ που εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια φέρεται να έχει διαγραφεί από τη λίστα των υπόπτων, καθώς δεν εντοπίστηκε επάνω του γενετικό υλικό του θύματος.

Το δεύτερο ΙΧ εξετάζεται σπιθαμή προς σπιθαμή στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να εντοπιστεί DNA της γυναίκας. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο οι υποψίες είναι περισσότερες, γιατί δεν έχουν εντοπιστεί οι ιδιοκτήτες του οι οποίοι, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να έχουν φύγει από καταυλισμό Ρομά όπου διέμεναν, σε κρίσιμο χρονικό διάστημα μετά τη δολοφονία της 77χρονης.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024