Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής και τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.
Η 13η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε και μαζί της ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος!
Ατρόμητος και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα συγκλονιστικό ματς που μέχρι το 86′ ήταν 1-1. Ο Μανούσος έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο με πέναλτι, αλλά στο 92′ ο Φετφατζίδης έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Άρη, που είναι 7ος με 17 βαθμούς. Στην 10η θέση με 15 βαθμούς είναι ο Ατρόμητος.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα, μένοντας στο 1-1. Οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην εξάδα των play offs και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο όντας στην 8η θέση με 17 βαθμούς. Ο Βόλος είναι 11ος με 14 βαθμούς.
Η Λαμία συνέχισε το θετικό σερί της και επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, ανεβαίνοντας στην 9η θέση με 17 βαθμούς. Οι Κρητικοί έπεσαν στην 5η θέση και βρίσκονται στους 19 βαθμούς. Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, με τον πρώτο να παραμένει 3ος από το τέλος με 12 βαθμούς και τη δεύτερη να βρίσκεται στην 4η θέση με 19 πόντους.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...