Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα ντέρμπι θυμίζει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στα ντέρμπι θυμίζει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τι κι αν διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη νίκη μέσα στην έδρα της συμπολίτισσας Σίτι, παρέμεινε για ακόμη ένα ντέρμπι αήττητη φέτος δείχνοντας ότι στα μεγάλα ματς είναι αυτή που πρέπει

Ήταν ακριβώς μια εβδομάδα πριν όταν την πρώτη του Δεκέμβρη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Άστον Βίλα και κατέγραψε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία της.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά από 14 αγωνιστικές είχε μαζέψει μόλις 18 βαθμούς κάτι που συνιστούσε τη χειρότερη επίδοσή της από τη σεζόν 1988-89, όταν και είχε τερματίσει 11η στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μία εβδομάδα μετά και για την ακρίβεια σε διάστημα τριών ημερών, από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καταφέρει να πετύχουν δύο νίκες που αντιστρέφουν τελείως το κλίμα και μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα τους στη σεζόν.

Όχι, πρωτάθλημα δεν μπορούν να πάρουν, αυτό χάρη και στη δική τους βοήθεια το έχει αγκαλιάσει η μεγάλη τους αντίπαλος, Λίβερπουλ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024