ΑΕΛ: «Ο Ζαχαριάδης φαίνεται να μισεί την ομάδα μας»
Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα για τον διαιτητή Ζαχαριάδη.
Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και φαίνεται ότι οι βυσσινί έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή Ζαχαριάδη για τις αποφάσεις του στο ματς.
Συγκεκριμένα, η Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του ματς κατά του διεθνή ρέφερι, τονίζοντας πως είναι σαν να τους μισεί ο συγκεκριμένος διαιτητής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Τι θα γίνει με τον Ζαχαριάδη;
Από τότε που τον καταγγείλαμε, χωρίς να μας ακούσεις κανείς, για τη μπουνιά που έδωσε ο Μοράν στον Αγκάνοβιτς στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, φαίνεται ότι μισεί την ομάδα μας.
Ας ελπίσουμε ότι δεν έχει ζηλέψει τη δόξα του πατέρα του, που εκείνα τα χρόνια ήταν το δεξί χέρι του Θωμά στη Θεσσαλονίκη.
Τι ήθελε τώρα, κόκκινη κάρτα για φάουλ με την πλάτη;
Και το δεύτερο…
Τι θα γίνει ρε Τζοβάρα, θα τον σακατέψουμε τον Ουάρντα;
Στην προηγούμενη φάση ο Κώτσιρας πήγε να του κόψει τον αστράγαλο στη μέση και δεν έδωσες ούτε φάουλ!
Τώρα αρχίσαμε τα επιθετικά φάουλ να γίνονται αμυντικά, η παλιά καλή συνταγή για να παίρνει ο αντίπαλος συνεχώς επιθέσεις.
Δυστυχώς είμαστε παλιοί και τα καταλαβαίνουμε…».
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν
- Ιαπωνία: Παρέλαβε ρωσικό πετρέλαιο μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας στη Μέση Ανατολή – «Αναθέρμανση σχέσεων με Μόσχα»
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League

