Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα λαμπερά χριστουγεννιάτικα δέντρα των σταρ του Χόλιγουντ

Τα λαμπερά χριστουγεννιάτικα δέντρα των σταρ του Χόλιγουντ

Το Χόλιγουντ στόλισε χριστουγεννιάτικα δέντρα και οι αγαπημένοι μας αστέρες μπήκαν για τα καλά μέσα στο εορταστικό κλίμα.

Το Χόλιγουντ στόλισε χριστουγεννιάτικα δέντρα και οι αγαπημένοι μας αστέρες μπήκαν για τα καλά μέσα στο εορταστικό κλίμα.

Kylie Jenner

Ουάου! Όπως λέει η Kylie Jenner, αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι «20 μέτρα μαγείας!».  Η ριάλιτι περσόνα ζήτησε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Jeff Leatham και την ομάδα του να σχεδιάσουν αυτό το απίστευτο χριστουγεννιάτικο δέντρο για το διάδρομο του σπιτιού της στο Λος Άντζελες και αξίζει σίγουρα την προσπάθεια.

Melania Trump

Ο Λευκός Οίκος έχει γίνει μια τεράστια Winter Wonderland για τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς ο Πρόεδρος Trump προετοιμάζεται για τα πρώτα του Χριστούγεννα στο 1600 Pennsylvania Avenue. Η πρώτη κυρία Melania Trump παρουσίασε με υπερηφάνεια το ντεκόρ στα τέλη Νοεμβρίου, με ένα έλατο ύψους 19,5 ποδιών, το οποίο βρίσκεται στο Blue Room, ανάμεσα στα κυριότερα σημεία.

Paris Hilton

Η εκατομμυριούχος Paris Hilton φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τις διακοπές και μοιράστηκε μια φωτογραφία του μεγάλου δέντρου της, διακοσμημένου με λευκές και ασημένιες μπάλες, στο Instagram στις αρχές Δεκεμβρίου. «Είναι η 1η ημέρα του Δεκεμβρίου! Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ!» υπογράμμισε.

Mariah Carey

Αφού διάλεξε το τέλειο δέντρο με τα δίδυμα παιδιά της, η Mariah Carey δεν μπορούσε να περιμένει την ώρα να διακοσμήσει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Η ερμηνεύτρια του All I Want For Christmas μοιράστηκε μια φωτογραφίαστο Instagram, δείχνοντας το δέντρο της που στολίστηκε με πολύχρωμα φώτα, νιφάδες χιονιού, χρυσές μπάλες, μπιχλιμπίδια, και ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο ασημένιο αστέρι.

Kevin Hart

Φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του, δίπλα στο καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, τι να μην αγαπάς σε αυτήν την εορταστική φωτογραφία του Kevin Hart;

Marie-Chantal

Η Princess Marie-Chantal είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα! «Το δέντρο μας είναι έτοιμο», υπογράμμισε αυτή τη φωτογραφία του δέντρου της, γεμάτη με δώρα στο κάτω μέρος.

Miley Cyrus

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Miley φωτίζεται με περισσότερους τρόπους από έναν! Όπως θα περιμένατε από την εκκεντρική τραγουδίστρια, η διακόσμηση είναι πολύχρωμη.

Ed Sheeran

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ed Sheeran είναι τόσο ψηλό που έπρεπε να σταθεί σε ένα σκαμνί για να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή. Ο τραγουδιστής του Shape of You επέλεξε ένα ζωηρό συνδυασμό χρωμάτων, με ένα συνδυασμό από λευκά και πολύχρωμα λαμπάκια, μαζί με μια σειρά από μεγάλα στολίδια και διακοσμητικά.

Nick Jonas

Ο τραγουδιστής επέλεξε ένα παραδοσιακό κόκκινο και λευκό σχέδιο χρωμάτων για το δέντρο του, με ένα μείγμα από στολίδια και διακοσμητικά σε κάθε κλαδί. «Είναι σχεδόν Χριστούγεννα …» υπογράμμισε τη θέση του Instagram.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024