Τεταμένο είναι το κλίμα στο Αγρίνιο, λόγω της τραγικής πορείας του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό επισφράγισε την τελευταία θέση στο πρώτο γύρο, αφού προσπέρασε ακόμα και ο Πανιώνιος που άρχισε τη βαθμολογία με -6 βαθμούς.

Οι Αγρινιώτες οπαδοί έχουν εξοργιστεί με την απόδοση της ομάδας και λίγο πριν τη λήξη του σαββατιάτικου παιχνιδιού, αποδοκίμασαν θυμωμένοι τους πάντες.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν κυρίως ο τεχνικός διευθυντής, Μάκης Μπελεβώνης και ο προπονητής Μάκης Χάβος, για τους οποίους ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα.

Ο Χάβος ήταν ο πρώτος ο οποίος αποδοκιμάστηκε, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και περίπου στο 70’. Η σειρά του Μπελεβώνη ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν οι οργανωμένοι τον έβριζαν για αρκετά λεπτά.

Οι εκδηλώσεις δυσαρέσκεια των οπαδών του Παναιτωλικού δεν περιορίστηκαν στους υφιστάμενους της ΠΑΕ, αλλά άγγιξαν και τον ιδιοκτήτη. Έ

ξω από το γήπεδο, κάποιοι οπαδοί είχαν συνομιλία σε έντονο ύφος με τον Φώτη Κωστούλα, ζητώντας εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε για το προπονητικό κέντρο «Emileon» και την διάθεση του να το πουλήσει ακόμα και στον… Ιβάν Σαββίδη.

Δύσκολα τα πράγματα στο Αγρίνιο και κανένας δεν ξέρει πως θα μπορέσει να αντιδράσει ο οργανισμός του Παναιτωλικού. Ο δεύτερος γύρος προμηνύεται δύσκολος και τουλάχιστον υπάρχει η ευκαιρία των Play Outs, μήπως αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας