Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράις: «Σημαντική νίκη σε ένα φοβερό παιχνίδι» (vid)

Ράις: «Σημαντική νίκη σε ένα φοβερό παιχνίδι» (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ράις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού στην παράταση με 99-93, με τον Αμερικανό γκαρντ να πετυχαίνει 41 πόντους!

Ο έμπειρος άσος στις δηλώσεις που έκανε στα social media της «πράσινης» ΚΑΕ, τόνισε ότι έγινε ένα φοβερό παιχνίδι και η ομάδα του κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Σε ένα φοβερό παιχνίδι όπως αυτό, με βαθμολογικό ενδιαφέρον, με πολλά να διακυβεύονται, τα καταφέραμε και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη», ανέφερε αρχικά ο Ταϊρίς Ράις για το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για το ματς που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα, για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας: «Τώρα πάμε στη Βαρκελώνη. Θα είναι άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω εκεί.

Είναι άλλη μία ευκαιρία να πετύχουμε κάτι καλό και να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, ο οποίος χθες πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και σίγουρα την κορυφαία με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024