Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό που θέλουν οι γυναίκες (σε έναν άντρα)

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες (σε έναν άντρα)

Μπορεί «της γυναίκας η καρδιά να είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος», ωστόσο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που πάντα οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άνδρα.

Μπορεί «της γυναίκας η καρδιά να είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος», ωστόσο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που πάντα οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άνδρα.

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες γυναίκες ελκύονται από γοητευτικούς άνδρες, οι οποίοι έχουν αυτοπεποίθηση και πάνω απ’ όλα τις σέβονται.

Έχουν γραφτεί τόμοι σχετικά με τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά που αγαπούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα, ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά, τα οποία παίζουν βασικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση που σχηματίζει μια γυναίκα για έναν άνδρα και τα οποία πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη.

Σε αυτό το άρθρο θα βρούμε αυτό που θέλουν οι γυναίκες…

Η φωνή σου

Όσο πιο μπάσα είναι η φωνή ενός άνδρα, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται στα μάτια της συντρόφου του.

Η φωνή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική εντύπωση που μας προκαλεί κάποιος και οι γυναίκες υποσυνείδητα αρέσκονται στις βαθιές αρρενωπές φωνές.

Αυτό δε σημαίνει ότι αν έχεις βαριά φωνή δεν πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω για να κατακτήσεις μια γυναίκα, απλά σου δίνει επιπλέον πόντους.

Ευγένεια

Μια γυναίκα δε θέλει να είσαι ευγενικός και «κύριος» μόνο μαζί της, αλλά γενικά στη ζωή σου.

Δίνει μεγάλη προσοχή στον τρόπο που μιλάς στη μητέρα σου, στο πόση τρυφερότητα δείχνεις για τα μικρότερα αδέρφια σου ακόμα και στο πώς απευθύνεσαι στον σερβιτόρο.

Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια δημιουργούν μια σφαίρα ασφάλειας για μια γυναίκα και έτσι καταλαβαίνει ότι είσαι άξιος της εμπιστοσύνης της.

Κατοικίδια

Το να έχει ένας άνδρας κατοικίδια, δείχνει ότι είναι υπεύθυνος, τρυφερός και ότι έχει ευαισθησίες.

Η προστασία και η αγάπη που δείχνεις στο κατοικίδιό σου (αλλά και στα αδέσποτα) τραβάει τις γυναίκες, οι οποίες υποσυνείδητα αντιλαμβάνονται ότι θα γίνεις πολύ καλός πατέρας και επομένως θέλουν να προχωρήσουν σε σχέση μαζί σου.

Δουλειές του σπιτιού

Ένας άνδρας που ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, είναι θησαυρός για μια γυναίκα.

Δείχνει ακομπλεξάριστος και ότι σέβεται τον εαυτό του, διατηρώντας καθαρό το χώρο του ή βοηθώντας τους δικούς του, εάν ζει μαζί τους.

Γενναιοδωρία

Η γενναιοδωρία είναι μια αρετή που έχει εκλείψει στις μέρες μας, γι’ αυτό οι γυναίκες την εκτιμούν πραγματικά σε έναν άνδρα.

Ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλο εισόδημα, δε ζεις μίζερα και επιδιώκεις να βγαίνεις ραντεβού με τη σύντροφό σου, χωρίς να υπολογίζεις και το παραμικρό που μπορεί να προκύψει.

Εκτός από αυτό, η γενναιοδωρία φαίνεται και βοηθώντας (οικονομικά ή με άλλους τρόπους) ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι γυναίκες εκτιμούν τη γενναιοδωρία, που συχνά ταυτίζεται με την καλοψυχία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024