Όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, έχετε  μόνο μια ευκαιρία για να κάνετε καλή εντύπωση σε μια γυναίκα.

Σίγουρα αν υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ σας από την αρχή, ίσως παραβλέψει μερικά πράγματα και να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο, επειδή σίγουρα θα θέλετε να τα πάτε καλά από την αρχή, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τι παρατηρεί συνήθως μια γυναίκα όταν σας γνωρίζει.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε ότι λαμβάνουν αμέσως υπόψιν, τα οποία περιεργάζονται στο μυαλό τους όση ώρα βρίσκονται σε ένα ραντεβού, για να καταλήξουν αν τελικά είστε το ιδανικό ταίρι γι’ αυτές.

Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά και κρατήστε σημειώσεις…

1. Το βλέμμα του

Τα μάτια λένε είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ο τρόπος που κοιτάζετε δείχνει πολλά για το πώς νιώθετε.

Αν π.χ. είστε τόσο ενθουσιασμένος μαζί της και την κοιτάτε συνέχεια με έντονο τρόπο,πολύ πιθανό είναι να τρομάξει. Να είστε χαλαρός και να την κοιτάτε επίσης στα μάτια.

2. Τα χείλη του

Δε χρειάζεται να έχετε σαρκώδη χείλη για να θέλει κάποια να σας φιλήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ενυδατωμένα και να έχετε δροσερή αναπνοή (αν είστε καπνιστής, να έχετε πάντα μαζί σας τσίχλες).

3. Τα χέρια του

Το κλισέ θέλει τις γυναίκες να παρατηρούν πόσο φουσκωτά είναι τα μπράτσα ενός άντρας, όμως οι παλάμες και ο πήχης του χεριού είναι ένα σημείο που παρατηρούν περισσότερο, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται.

4. Τη χειραψία

Η χειραψία ενός άντρα πρέπει να είναι σφιχτή (όχι ασφυκτική) και να αποπνέει σιγουριά, για να εντυπωσιάσει μια γυναίκα. Αν δεν το έχετε, κάντε μερικές δοκιμές με έναν φίλο σας .

5. Τα παπούτσια

Και δεν εννοούμε το είδος των παπουτσιών, αλλά το πόσο καθαρά και σε πόσο καλή κατάσταση είναι.

Αν αποφασίσετε να φορέσετε τα αγαπημένα σου αθλητικά στο ραντεβού, φροντίστε να είναι καθαρά και περιποιημένα. 

6. Πώς κινείται στο χώρο

Σε ένα μικρό και γεμάτο κόσμο μαγαζί, η κοπέλα σας δε θέλει να σας δει να σπρώχνετε νευρικά τον κόσμο μέχρι να φτάσετε στο μπαρ.

Η πολυκοσμία είναι ενοχλητική, αλλά διατηρείστε την ψυχραιμία σας και συμπεριφερθείτε ευγενικά.

7. Τους τρόπους του

Οι καλοί τρόποι είναι καθοριστικής σημασίας σε μια γνωριμία. Μια γυναίκα θέλει να δει τους καλούς τρόπους ενός άνδρα από το πρώτο ραντεβού, όχι μόνο ως προς εκείνη, αλλά και στους γύρω του.

8. Πώς χορεύει

Οι περισσότεροι άνδρες δεν το έχουν και πολύ με το χορό. Μια γυναίκα δεν περιμένει από έναν άνδρα να έχει τις κινήσεις του Πάτρικ Σουέιζι στο «Dirty Dancing», θέλει όμως έναν άντρα που δεν ντρέπεται να χορέψει (έστω και λίγο) όταν η περίσταση το σηκώνει…

9. Πώς αντιδρά όταν τη φλερτάρουν άλλοι άνδρες

Αυτή είναι μια περίεργη κατάσταση, καθώς αν ένας άντρας ζηλέψει έντονα, εκείνη μπορεί να αισθανθεί ότι πιέζεται, ενώ αν το πάρετε υπερβολικά χαλαρά, θα νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεστε.

Η αλήθεια είναι ότι η εντός ορίων ζήλια δείχνει ενδιαφέρον, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνετε, είναι να της πειτε ότι είναι μια γοητευτική γυναίκα που τραβάει όλα τα βλέμματα.

10. Πώς συμπεριφέρεται στα μικρά παιδιά

Οι γυναίκες συγκινούνται όταν βλέπουν έναν άνδρα να παίζει με ένα μικρό παιδί. Υποσυνείδητα σκέφτονται ότι θα γίνετε πολύ καλός πατέρας και ότι έχετε ευαισθησίες.

Αν τύχει να γνωρίσετε το ανηψάκι της, μη διστάσετε να το κρατήσετε και να ασχοληθείτε μαζί του

Γράψτε το σχόλιό σας