
ΑΣΟΕΕ : Κλειστό θα παραμείνει το Πανεπιστήμιο την Παρασκευή
Κλειστό θα παραμείνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) την Παρασκευή, ημέρα διαδηλώσεων για την θλιβερή επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Κλειστό θα παραμείνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) την Παρασκευή, ημέρα διαδηλώσεων για την θλιβερή επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.
Τα προγραμματισμένα μαθήματα ή άλλες δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτηρίου τη συγκεκριμένη ημέρα, αναβάλλονται».
Το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019. Τα προγραμματισμένα μαθήματα ή άλλες δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτηρίου τη συγκεκριμένη ημέρα, αναβάλλονται. https://t.co/qpUYS9cTTg
— AUEB (@AUEB) December 5, 2019
Η ΑΣΟΕΕ έχει βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων τον τελευταίο καιρό μετά την εκκένωση κτιρίου που το είχαν καταλάβει αντιεξουσιαστές, ακριβώς δίπλα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, την αστυνομική επιχείρηση εντός του πανεπιστημίου για την εκκένωση γραφείων στο υπόγειο πάλι από αντιεξουσιαστές και τα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγες ημέρες αργότερα με ΜΑΤ και φοιτητές μέσα στο προαύλιο του Πανεπιστημίου.
- LIVE: Ελβετία – Αλγερία
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία



