Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ – Εβερτον 5-2

Λίβερπουλ – Εβερτον 5-2

Και ποιος να τη σταματήσει; Η ομαδάρα του Κλοπ έκανε πέντε… κομμάτια την Εβερτον (5-2) του Μάρκο Σίλβα και αύξησε ξανά τη διαφορά από τη Σίτι στους 11 πόντους.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λίβερπουλ το υποτιθέμενο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Εβερτον, για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να διαλύουν στο «Ανφιλντ» με 5-2 την ομάδα του Μάρκο Σίλβα!

Οι Ρεντς έκαναν… πλάκα απέναντι στα «Ζαχαρωτά», χάρισαν θέαμα στους φιλάθλους τους και αύξησαν ξανά τη διαφορά από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στους 11 πόντους, ενώ παρέμειναν στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ.

Η ομαδάρα του Κλοπ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι φέτος δεν αστειεύεται. Εδειξε με τον πλέον περίτρανα τρόπο ότι είναι σοβαρή και δεν πρόκειται να κάνει τις γκέλες που της κόστισαν πέρσι τον τίτλο.

Η Λίβερπουλ, παρότι ξεκίνησε χωρίς τους Σαλάχ και Φιρμίνο, κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστές τους Οριγκί και Σακίρι πήρε το τρίποντο της νίκης.

Ο Βέλγος επιθετικός έβαλε δύο γκολ, ένα ο Ελβετός και από ένα επίσης οι Μανέ και Βαϊνάλντουμ. Από την Εβερτον σκόραραν οι Κιν και Ριτσάρλισον.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024