Με Λαμόνικα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Ορίστηκαν οι τρεις διαιτητές του αυριανού μεγάλου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον μεγάλο αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική (21:30).
Ο Λαμόνικα έχει σφυρίξει φέτος και τις δύο ελληνικές ομάδες στη Μόσχα.
Τον Ολυμπιακό στη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ με 84-79 και τον Παναθηναϊκό στην ήττα με 103-86 από τη Χίμκι. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Λαμόνικα θα σφυρίξει σε ελληνικό… εμφύλιο, αφού ήταν στο 68-65 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στις 10 Απριλίου του 2014.
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442