Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην Πυλαία για την πρόκριση!

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην Πυλαία για την πρόκριση!

Χωρίς προβλήματα οι Ερυθρόλευκοι στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ – Ετοιμοι για την πρόκριση οι Πειραιώτες, που χρειάζονται απλά δύο σετ για να περάσουν στους τελικούς.

Αντίστροφα για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μετράει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Πέμπτης (5/12, 18:00) θα αντιμετωπίσουν τον Δικέφαλο του Βορρά στην Πυλαία με στόχο την πρόκριση στους διπλούς τελικούς της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν με 3-0 σετ και στη ρεβάνς του αρκούν δυο σετ για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ θα διεκδικήσει την τρίτη του φετινή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεύτερη μέσα στην Πυλαία μετά την επικράτηση με 3-0 στην πρεμιέρα της Volleyleague.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ανέφερε:

«Τρίτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και σίγουρα θα είναι ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, συγκριτικά με τα προηγούμενα.

Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο κ είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις καταστάσεις που μπορούν να συμβούν σε ένα αγώνα.  Πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Έεμι Τερβαπόρτι από την πλευρά του τόνισε: «Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό. Στο μυαλό μας είναι αποκλειστικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι αυτά που ακολουθούν το επόμενο διάστημα».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024