
H Ριάνα μόλις κατέρριψε ένα -ακόμα- εντυπωσιακό ρεκόρ
Η μία επιτυχία πίσω από την άλλη για την Ριάνα...
Με το άλμπουμ της, «ANTI», η Ριάνα μόλις κατέρριψε ένα νέο ρεκόρ.
Από το βράδυ της Δευτέρας (2/12) , το «ANTI» έγινε το πρώτο άλμπουμ της Ριάνα που παρέμεινε επί 200 συνεχόμενες εβδομάδες στο Billboard 200 album chart.
Το «ANTI», είναι το όγδοο άλμπουμ της τραγουδίστριας και κυκλοφόρησε το 2016 με επιτυχίες όπως τα «Work» και «Needed Me» και συνεργασίες με τους Drake και SZA.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ρέγκε άλμπουμ της, τα άλλα project της Ριάνα αποδείχθηκαν επιτυχημένα, με το fashion brand της, Fenty να έχει λάβει το βραβείο Urban Luxe στη φετινή τελετή απονομής διακρίσεων σε εκπροσώπους της βιομηχανίας από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, στο Λονδίνο.
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της
- Αγορά Ακινήτου σήμερα: Το μοντέλο συμβουλευτικής που μας καθοδηγεί στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα







