
Φυλακές Άμφισσας : Κρατούμενος πήρε άδεια και δεν επέστρεψε
Διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόταν στις φυλακές Άμφισσας κατά την καταμέτρηση της Τρίτης.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 31χρονου αλλοδαπού κρατούμενου, ο οποίος δεν επέστρεψε στις φυλακές Άμφισσας μετά από άδεια που του είχε χορηγηθεί.
Η απουσία του 31χρονου διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης την Τρίτη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Α’ Τύπου Άμφισσας Φωκίδας και χθες, 03 Δεκεμβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.
Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.»
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο
- Ταχεία μεταβολή στις θερμοκρασίες στον Ειρηνικό κάνει πιο πιθανό ένα «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- «Μια ανάσα από νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους»
- ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον Ιούνιο, μειώσεις έως το 2027 – Η έρευνα του Bloomberg
- Φάμελλος: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη 1,5 εκατ. Αρμενίων, θυμάτων της γενοκτονίας που διαπράχθηκε από την Τουρκία
- «Φως στο Τούνελ»: Το σκοτάδι που «κάλυψε» την Ολυμπία διαλύεται
