Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασία Περράκη: Η σκληρή της απάντηση στην Άννα Μαρία

Αναστασία Περράκη: Η σκληρή της απάντηση στην Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία του GNTM 2 φωτογραφήθηκε μαζί με το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη, αλλά η συνεργασία τους δεν πήγε καθόλου καλά.

Η Άννα Μαρία του GNTM 2 φωτογραφήθηκε μαζί με το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη, αλλά η συνεργασία τους δεν πήγε καθόλου καλά.

Η δύσκολη δοκιμασία

Μια ιδιαίτερη φωτογράφιση και δοκιμασία είχαν τα κορίτσια του GNTM 2 το βράδυ της Τρίτης, αφού κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με τρεις καλεσμένες: την Ειρήνη Καζαριάν, την Ελένη Ασημάκη και την Αναστασία Περράκη.

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν και τόσο καλά….

Η επίμαχη φωτογραφία

Η νεαρή διαγωνιζόμενη, Άννα -Μαρία, φωτογραφήθηκε με την Αναστασία Περράκη, η οποία είναι μοντέλο με εμπειρία χρόνων, ωστόσο, η συνεργασία τους ναυάγησε και δημιούργησε εντάσεις.

View this post on Instagram

💋 #mirrorselfie

A post shared by @ anastasiaperraki on

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του ριάλιτι θέλησε να δοκιμάσει κάποιες συγκεκριμένες πόζες, τις οποίες η Αναστασία Περράκη αρνήθηκε να εκτελέσει, θεωρώντας πως δεν θα βγουν καλές στη φωτογράφιση. Επίσης η Περράκη έχασε πολύ χρόνο στο να μιλά με τον φωτογράφο και τους κριτές που ήταν εκεί μαζί τους, κάτι που ήταν εις βάρος της διαγωνιζόμενης.

Το πλατό

Όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης, η Άννα Μαρία έθεσε το θέμα αυτό μπροστά στους κριτές, λέγοντας πως από τη στιγμή που η ίδια είναι η διαγωνιζόμενη και πρέπει να έχει μια καλή λήψη μέσα σε 5 λεπτά, τότε θα έπρεπε η Αναστασία Περράκη να βοηθήσει την ίδια και να ακολουθήσει τις οδηγίες της.

Η νεαρή έβαλε τα κλάματα από τον εκνευρισμό, ενώ περιέγραφε το περιστατικό. Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να δικαιολογήσει την Αναστασία Περράκη, λέγοντας πως μπορεί να το έκανε λόγω της εμπειρίας της, ενώ η Άννα Μαρία απάντησε πως «δεν την ενδιαφέρει», κάνοντας έξαλλη την Καγιά.

https://www.instagram.com/p/B5pb0Utpf9D/

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήραν το μέρος της διαγωνιζόμενης και την υπερασπίστηκαν, ενώ η Βίκυ Καγιά επέμεινε στην δική της άποψη και της είπε πως θα έπρεπε να διακόψει το σετ την ώρα της φωτογράφισης και να το πει εκείνη τη στιγμή.

Η απάντηση της Περράκη

«Δεν προσπάθησα να καθοδηγήσω καμία. Επειδή ακριβώς διαγωνίζονται ήθελα να με καθοδηγήσουν αυτές όπως ήθελαν. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Με την Ίλντα είχαμε καλύτερη χημεία. Η μόνη μου ένσταση σε αυτά που είπε η Άννα Μαρία είναι πως επειδή φορούσαμε ένα bomber που έκλεινε στη μέση, μου ζήτησε να γυρίσουμε στο πλάι, οπότε θεώρησα πως αυτό δεν θα λειτουργήσει και της το είπα. Από θέμα εμπειρίας το είπα. Ίσως ήταν λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω και όχι να το πω» είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Περράκη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024