Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικές λεπτομέρειες της Ρόμπερτς για «τον σεξουαλικό καταναγκασμό της» από τον πρίγκιπα Αντριου

Σοκαριστικές λεπτομέρειες της Ρόμπερτς για «τον σεξουαλικό καταναγκασμό της» από τον πρίγκιπα Αντριου

Με λεπτομέρειες που σοκάρουν περιέγραψε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς σε συνέντευξή της, τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Αντριου και τις σεξουαλικές επαφές που είχε μαζί του όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι ή Ρόμπερτς, η γυναίκα που υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε όταν ήταν 17 ετών σε σεξουαλικές επαφές με τον πρίγκιπα Αντριου κατόπιν εντολής του μεγαλοεπιχειρηματία Τζέφρι Επστάιν, ζήτησε από τους Βρετανούς «να τη στηρίξουν» και να «μην αποδεχτούν όλα όσα της συνέβησαν».

Η γνωριμία

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, η Βιρτζίνια Τζιούφρι ή Ρόμπερτς, όπως ήταν το επώνυμό της πριν τον γάμο της, ανέφερε ότι μεταφέρθηκε από τον Επστάιν στο Λονδίνο το 2001 και περιέγραψε πώς η φιλενάδα του, Γκισλέιν Μάξγουελ, τη σύστησε στον πρίγκιπα Αντριου και της υπέδειξε «τι να του κάνει».

Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη της Βιρτζίνια Ρόμπερτς στο BBC

Ο πρίγκιπας Αντριου έχει «κατηγορηματικά» αρνηθεί οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την κυρία Ρόμπερτς.

Από την πλευρά της, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, χαρακτήρισε στη διάρκεια της συνέντευξής της «γελοίες» τις δικαιολογίες του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ και ζήτησε από τους Βρετανούς «να μην αποδεχτούν την ιστορία μιας κακοποίησης που αγγίζει τη βασιλική οικογένεια».

Αναφερόμενη στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, η Ρόμπερτς είπε ότι ο Επστάιν και η τότε σύντροφός του Γκισλέιν Μάξγουελ τη σύστησαν στον πρίγκιπα Αντριου σε έξοδό τους στο κλαμπ Τραμπ του Λονδίνου. Ηταν τότε μόλις 17 ετών.

«Ο πιο φρικτός χορός»

Ο πρίγκιπας της ζήτησε να χορέψουν και όπως εξομολογείται η Ρόμπερτς «ήταν ο πιο φρικτός χορός της ζωής της. Ο ιδρώτας του ήταν σαν να έβρεχε παντού».

«Στο αυτοκίνητο, η Γκισλέιν μου είπε ότι πρέπει να κάνω στον Αντριου ό,τι κάνω και στον Τζέφρι και αυτό με αρρώστησε», είπε

Αργότερα, το ίδιο βράδυ ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του στο σπίτι της Μάξγουελ, στη Μπελγκράβια, κάτι που επαναλήφθηκε δύο φορές ακόμη, στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Επστάιν στην Καραϊβική.

Ο 59χρονος πρίγκιπας, όγδοος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, αρνήθηκε τις κατηγορίες σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Οκτώβριο στο BBC και η οποία κρίθηκε «καταστροφική». Μετά την προβολή της αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή. Υποστήριζε ότι εξαιτίας ασθένειας δεν ίδρωνε και πως δεν θυμάται να έχει συναντηθεί ποτέ με την Τζιούφρι.

Η επίμαχη φωτογραφία

Σχολιάζοντας φωτογραφία (κάτω) που τον δείχνει να την αγκαλιάζει από τη μέση, ο δούκας της Υόρκης είχε πει προηγουμένως ότι δεν θυμάται το περιστατικό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να ήταν φωτομοντάζ.

Οσο για τη βραδιά στο κλαμπ Τραμπ, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ήταν εκεί γιατί βρισκόταν σε πιτσαρία για παιδικό πάρτι.

Ο Αντριου ισχυρίστηκε, επίσης, ότι έμεινε στο σπίτι του Επστάιν στη Νέα Υόρκη αφού ο επιχειρηματίας είχε ήδη καταδικαστεί στη Φλόριντα για σωματεμπορία επειδή είναι «υπερβολικά έντιμος» και ήθελε να διακόψει τη φιλία τους ενώπιος ενωπίω.

Οι εξηγήσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις στις εφημερίδες και τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που γελοιοποίησαν τον πρίγκιπα ενώ πολλοί τον επέκριναν επειδή δεν έδειξε να συμπονά τα θύματα του Επστάιν. Ο τελευταίος αυτοκτόνησε στη φυλακή τον περασμένο Αύγουστο.

«Γελοίες δικαιολογίες»

«Οι εμπλεκόμενοι θα συνεχίσουν προφανώς να χρησιμοποιούν αυτές τις γελοίες δικαιολογίες (…) Αυτά είναι βλακείες. Εκείνος ξέρει τι συνέβη, εγώ ξέρω τι συνέβη. Και μόνο ο ένας από εμάς λέει την αλήθεια. Και ξέρω ότι αυτή είμαι εγώ», επέμεινε η Τζιούφρι στη συνέντευξή της.

Ο πρίγκιπας Αντριου (BBC)

«Δεν πρόκειται για κάποια πρόστυχη ιστορία σεξ. Πρόκειται για μια υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, μια ιστορία κακοποίησης, μια ιστορία της βασιλικής οικογένειάς σας», τόνισε.

Απαντώντας στα αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εκπρόσωπος των ανακτόρων δήλωσε: «Αρνούμαστε εμφατικά ότι ο δούκας της Υόρκης είχε οποιασδήποτε μορφής σεξουαλική επαφή ή σχέση με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής και αβάσιμος».

Την περασμένη εβδομάδα η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει ποινική έρευνα στη Βρετανία για την υπόθεση αυτήν.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024