
ΑΕΚ : Υπ’ ατμόν ο Κρίστιτσιτς
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς φέρεται να μη συνεχίζει τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ και να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στην ΑΕΚ από την ημέρα που αποκτήθηκε, με τη διοίκηση της Ένωσης να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.
Ο σέρβος μέσος δεν υπολογίζεται από την ομάδα και από τον Νίκο Κωστενογλου, με τον Ίλια Ίβιτς να φέρεται να ψάχνει τρόπο να τον «ξεφορτωθεί».
Μάλιστα, όπως αναφέρει η σερβική Blic, ο Σέρβος δεν πρόκειται να μείνει στην ΑΕΚ και εντείνονται τα σενάρια πως θα γυρίσει στο Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα, ίσως και ως δανεικός από την ελληνική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη σερβική ομάδα δεν έχει αναπληρωθεί το κενό του Κρίστιτσιτς από την ημέρα που έφυγε και γι’ αυτόν το λόγο εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν και πάλι είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό.
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο – Υπέστη ακρωτηριασμό
- Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- Akylas: Με την ελληνική σημαία έφυγε για τη Βιέννη
- Πρωτομαγιά: το κόκκινο νήμα του αγώνα, της θυσίας και της αξιοπρέπειας
- Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Επιθεώρησης Εργασίας – Τα πρόστιμα στους παραβάτες

