Η Καίτη Γαρμπή έχει χιούμορ και μόλις το απέδειξε!

H Καίτη Γαρμπή είναι γνωστό πως εκτός από ταλέντο διαθέτει και πολύ χιούμορ και δε χάνει ευκαιρία να αυτοσαρκάζεται.

Το meme που έκανε την Καίτη Γαρμπή…. να τρολάρει τον εαυτό της

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα από εκείνα τα χιουμοριστικά memes που έκανε αναφορά σε μια μεγάλης της επιτυχία.

Η Καίτη Γαρμπή το είδε και  ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μιας και έχει ακόμη και δικά της emoji, θέλοντας να «τρολάρει» τον εαυτό της, αποφάσισε να το δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

Καλημέρα! Μόλις σήμερα, 5 μέρες μετά τη Μεγάλη Βραδιά ένιωσα να συνέρχομαι από την υπερένταση, την κούραση, το άγχος και το σοκ μ αυτό που έζησα στις 16/9/2019. Πόσοι φίλοι, πόσοι συνεργάτες, πόσος κόσμος απ όλη την Ελλάδα, ακόμα κι από το εξωτερικό ήρθαν να τιμήσουν τη βραδιά μου! 6000 καρδιές συντονίστηκαν με τη δική μου καρδιά που πλημμύρισε απο αγαπη, χαρά, συγκίνηση, δυνάμη, ευγνωμοσύνη, κι όλα μαζι ταυτόχρονα! Άπειρες στιγμές ένιωσα πως κοιτούσα έναν ένα σας στα μάτια, ακόμα κι εσάς εκεί πάνω στις τελευταίες κερκίδες θέλοντας να σας δείξω μέσα από τα μάτια μου πως αναγνωρίζω την αγάπη σας και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που είσαστε εκεί. Όλα εκείνη τη βραδιά ήταν αγάπη!!! Τα τραγούδια και οι φωνές όλων μας φτάσανε μέχρι τον ζωντανο ουρανό που κι αυτός ακόμα για να μας δείξει την αγάπη του σα να μας σκέπασε με εκατομμύρια αγγελικές φτερούγες να μας προστατέψει από τη βροχή και το κρύο! Τι μαγική βραδιά!!! …

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

Δείτε την ανάρτηση

 

Η Barbie….Καίτη!

«Να βγει Barbie Καίτη Γαρμπή που της πατάς το χέρι και λέει την ιεροσυλία» με την τραγουδίστρια να απαντά: «Καλά δεν υπάρχετε !!!Μωρέ μήπως; » με emoji που δείχνει φατσούλες να γελάνε!

 

Γράψτε το σχόλιο σας