Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αλλαγή καριέρας για την τραγουδίστρια

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αλλαγή καριέρας για την τραγουδίστρια

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για το ενδεχόμενο να αλλάξει καριέρα

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για το ενδεχόμενο να αλλάξει καριέρα.

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People ξεκαθαρίζει τα πάντα.

View this post on Instagram

Μια εκπληκτική φωτογράφιση και μια υπέροχη συζήτηση με τον αγαπημένο @vimarinos για το περιοδικό People… #repost @peoplegreece ・・・ Η φετινή χρόνια τη βρίσκει στη Θεσσαλονίκη με δυο ρόλους: να πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση και να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο. Εκείνη, πάλι, με ψυχραιμία και ταπεινότητα εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθει με την υποκριτική και ξεκαθαρίζει γιατί δεν θέλει να μιλήσει ακόμα ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Η κουβέντα της @eirini_papadopoulou με τον @vimarinos στο People που κυκλοφορεί σήμερα με το @ethnosnewspaper. Photo @llocq Style @kforkimberly89 Make up @konstantinamichopanou Hair @gentimarianna_mua

A post shared by eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) on

Η πρώτη της θεατρική απόπειρα

«Το καλοκαίρι, με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός της παράστασης, Βασίλης Γκουρούσης, και μου πρότεινε να συμμετάσχω στην παράσταση. Στην αρχή είχα κάποιους ενδιασμούς, αλλά με άγγιξε πολύ το θέμα της παράστασης, που είναι η Γενοκτονία των Ποντίων. Οπότε, το σκέφτηκα, δέχτηκα την πρότασή του και πήρα το ρίσκο να συμμετάσχω. Και λέω ρίσκο διότι όταν ασχολείσαι με κάτι καινούριο, στο οποίο εκτίθεσαι μπροστά σε κόσμο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε κριτική, είτε θετική είτε αρνητική.

Προς το παρόν, οι κριτικές που έχουμε πάρει είναι θετικές» προσθέτει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Θα γίνει ηθοποιός;

«Πέρσι γράφτηκα στη σχολή του Θοδωρή Αθερίδη. Όχι για να γίνω ηθοποιός, αλλά θεωρώ πως η υποκριτική βοηθάει και στη δική μας δουλειά, καθώς ακόμα και ένας τραγουδιστής μπορεί να γίνει καλύτερος τόσο στην κινησιολογία όσο και στην ερμηνεία. Συνεπώς πήγα για να διδαχθώ κάποια πράγματα που θα με έκαναν καλύτερη πάνω στη σκηνή αλλά και στη δουλειά μου. Δεν είμαι ένα ψώνιο που είπα “Θέλω να γίνω ηθοποιός”.

Εξάλλου και πέρσι είχα μια πρόταση να συμμετάσχω στην παράσταση ++++ στο θέατρο Ήβη, μια πρόταση που αρνήθηκα διότι δεν ένιωθα έτοιμη εκείνη την περίοδο να κάνω ένα τέτοιου είδους βήμα» λέει με ειλικρίνεια. Ποιο ήταν το πρώτο feedback που πήρε από τους δικούς της ανθρώπους ύστερα από την πρεμιέρα της παράστασης; «Ήρθαν, παρακολούθησαν την παράσταση και τους άρεσε πολύ. Αυτό που έχω ξεκαθαρίσει στους δικούς μου ανθρώπους είναι πως δεν θέλω κανείς τους να μου χαϊδέψει τα αυτιά σε οτιδήποτε και να κάνω στη ζωή μου.

Η πολυάσχολη καθημερινότητα της

«Ακόμα δεν έχω προλάβει να βγω καθόλου στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσω καλύτερα την πόλη. Πριν από λίγες μέρες τελειώσαμε τις πρόβες μας στο θέατρο. Ύστερα ξεκίνησαν οι παραστάσεις, αλλά και οι πρόβες για το Fix. Οπότε δεν υπήρχε καθόλου χρόνος για βόλτες και χαλάρωση» εξομολογείται η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η προσωπική της ζωή

«Ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όπως, επίσης, δεν είμαι από τις γυναίκες που γίνονται θέμα μέσα από τις σχέσεις τους, αλλά μέσα από τη δουλειά τους. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως τη συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου είμαι χαρούμενη για όλα όσα συμβαίνουν στα προσωπικά μου. Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να διαψεύσω κάτι. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που να αποδεικνύει αυτή τη στιγμή κάτι για τη ζωή μου. Όταν είμαι έτοιμη και σίγουρη για κάτι, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να κάνω μια δημόσια εμφάνιση. Δεν είμαι από τις γυναίκες που κρύβονται. Απλά ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ με τη ζωή μου», παραδέχτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

«Μεγάλωσα σε μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Μάλιστα, αυτό που έλεγα πάντα στον εαυτό μου είναι πως όταν μεγαλώσω θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά. Ο γάμος, όμως, και τα παιδιά δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Αισθάνομαι ευτυχισμένη και γεμάτη με όλα όσα έχω μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα, είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γίνω μητέρα.

Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τους γονείς μου και είμαι έτοιμη και εγώ με τη σειρά μου να δώσω αγάπη και στα δικά μου παιδιά. Μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να κάνω οικογένεια. Αυτή μου η επιθυμία σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει εμμονή. Επίσης, αυτό που με έχει διδάξει η ζωή είναι πως δεν πρέπει να ζορίζεις τα πράγματα και τις καταστάσεις. Το ζόρι φέρνει πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Και ειδικά το θέμα της οικογένειας και της απόκτησης παιδιών πρέπει να έρθει εντελώς αβίαστα και να σε βρει ήρεμο και έτοιμο να βιώσεις αυτή την καινούρια κατάσταση στη ζωή σου», κλείνει την συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Οπότε, οι δικοί μου άνθρωποι είναι οι πιο σκληροί κριτές». Εκτός από την Ειρήνη, στην παράσταση Ομμάτια Δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα πρωταγωνιστούν οι Βερόνικα Αργέντζη, Τάκης Βαμβακίδης, Ορφέας Παπαδόπουλος και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί. «Όλοι οι ηθοποιοί με αγκάλιασαν και με βοήθησαν πολύ στις πρόβες όσον αφορά αυτή τη νέα προσπάθεια» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου

View this post on Instagram

Κάθε Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή μέχρι 15 Δεκεμβρίου στο "𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨 𝐂𝐢𝐭𝐲 𝐓𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫" Θεσσαλονίκης. «Oμμάτα δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»📜✒ Της Τάνιας Χαροκόπου, σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη. Το έργο διαδραματίζεται στην Τραπεζούντα κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ενός γεγονότος που μαζί με την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ασυρίων αμαύρωσε την σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία με τον πιο παράλογο και απρόβλεπτο τρόπο. Γεγονός που επαναλήφθηκε με το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Η τέχνη οφείλει να κατανοεί και να παρουσιάζει τα αίτια της ανθρώπινης συμπεριφοράς, όχι για να ξαναβιώνουμε τον πόνο και την αγριότητα σαν αισθητική πραγματικότητα, αλλά σαν ενθουσιασμό και θετική σκέψη, πως θα μείνουν άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας,  ώστε να μην τρομάξουμε  ποτέ ξανά από τον φόβο που γεννάει το μίσος,  αλλά να το καταπνίξουμε από την πολλή αγάπη. Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά : Βερόνικα Αργέντζη, Τάκης Βαμβακίδης,  Λευτέρης Δημηρόπουλος,  Fide Kioksal, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Νίκος Πολοζιάνης . Μαζί τους η Γεωργία Ζώη. Φιλική συμμετοχή : Χριστίνα Σαχινίδου 👥Συντελεστές παράστασης: Κείμενο :Τάνια Χαροκόπου Σκηνοθεσία – Διασκευή – Κείμενο Αφήγησης – Κινηματογράφηση :Δήμος Αβδελιώδης Βοηθός σκηνοθέτη :Στεφανία Βλάχου Σκηνογράφος – Επιμέλεια κοστουμιών :Ανθή Πετρουλάκη 3d mapping :Ευάγγελος Τσαρούμης Video art – Φωτογραφίες :Γιώργος  Μπενιουδάκης Φωτογραφίες :Πάνος Γιαννακόπουλος Κομμώσεις – Μακιγιάζ – Μανικιούρ – Πεντικιούρ : Teta’s Beauty Salon Σύμβουλος  παραγωγής – Δημόσιες σχέσεις – Επικοινωνία και προβολή :Νταίζη Λεμπέση daisylempesi@hotmail.gr , 6908502631 Οργάνωση παραγωγής :Τέτα Καμπουρέλη Παραγωγή :ΘΕΑΤΡΟΚΙΝΗΜΑ PRODUCTION – Βασίλης Γκουρούσης 📅🕔Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 🔹️Παρασκευή και Σάββατο 21:00 🔹️Κυριακή 19:00 🎫Τιμές εισιτηρίων🔸️VIP ζώνη:28€,25€,20€,18€🔸️Β πλατεία:12€ ευρώ,φοιτητικό,ανέργων και τρίτης ηλικίας #ΟμμάταΔακρωμένα #OmmataDakrwmena #ΈναΓράμμαΓιαΤηνΤραπεζούντα #EnaGrammaGiaTinTrapezounta #Πόντος#Pontos #Θεσσαλονίκη #Thessaloniki #RadioCityTheaterMusicHall #EiriniPapadopoulou

A post shared by 𝗘𝗶𝗿𝗶𝗻𝗶 𝗣𝗮𝗽𝗮𝗱𝗼𝗽𝗼𝘂𝗹𝗼𝘂 (@eirinipapadopoulou_ofc_fanpage) on

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024