Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ.
Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας – Περιστέρι. Οι ημιτελικοί είναι μονοί και προγραμματισμένοι για τις 12 Φεβρουαρίου σε Αιγάλεω και Πάτρα.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.
Ο Διαγόρας για να φτάσει ως τα ημιτελικά απέκλεισε διαδοχικά Πανιώνιο, Λάρισα, ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ απέκλεισε το Ρέθυμνο, ο Προμηθέας τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι τον Ήφαιστο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.