Μαρία Ανδρούτσου : Δεν θα πιστεύετε τι κορμί έχει φτιάξει!
H Μαρία Ανδρούτσου πάντα ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά τελευταία έχει αλλάξει και η σημερινή της εικόνα είναι εντυπωσιακή
Πριν από μερικά χρόνια μάθαμε την Μαρία Ανδρούτσου μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά, «50-50».
H Μαρία Ανδρούτσου πάντα ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά τελευταία έχει αλλάξει και η σημερινή της εικόνα είναι εντυπωσιακή.
Συγκεκριμένα έχει απαλλαχθεί από τα περιττά κιλά έχοντας φτιάξει ένα εντυπωσιακό και καλλίγραμμο σώμα.
Η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα κορμί – λαμπάδα!
Η ίδια αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει κιλά και να αποκτήσει την άψογη σιλουέτα της σε παλαιότερη συνέντευξη.
«Με βελονισμό. Το είχα ξανακάνει και στο παρελθόν. Όταν ήμουν μικρή και έκανα μπαλέτο ήθελα να χάσω βάρος. Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω.
Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα.
Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό».
Τα αποτελέσματα είναι ορατά και πραγματικά είναι σε άψογη φόρμα!
Η Μαρία Ανδρούτσου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες.
Ειδικότερα τα καλοκαίρια το Instagram παίρνει φωτιά από τις εικόνες της με μπικίνι.
Παρακάτω μπορείτε να πάρετε ένα δείγμα από την εντυπωσιακή εικόνα που έχει αποκτήσει η Μαρία Ανδρούτσου:
- Ανακοίνωση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Ιερά Οδός: Συνελήφθη 25χρονος που οδηγούσε πατίνι μεθυσμένος και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο
- Ιταλία: Βίντεο σοκ από την επίθεση στη Μόντενα – Δύο τραυματίες ακρωτηριάστηκαν
- «Μαϊμού» γιατροί, αστυνομικοί και λογιστές – Νέες απάτες αδειάζουν λογαριασμούς και σπίτια
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στα play offs με Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός και Άρης Betsson – ΑΕΚ
- Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για τα πατίνια: «Χρειάζονται κανόνες που προστατεύουν όλους»

