Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καραβάτου : Τι απαντά για τη συνεργασία της με την Σπυροπούλου;

Κατερίνα Καραβάτου : Τι απαντά για τη συνεργασία της με την Σπυροπούλου;

Η Κατερίνα Καραβάτου σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε μεταξύ άλλων για τις φιλίες στην τηλεόραση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της για την Κωνσταντίνα Σπουροπούλου

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, για τη σχέση της με άλλες παρουσιάστριες του χώρου αλλά και για την εκπομπή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή Stars System και την Άση Μπήλιου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην τηλεόραση, για την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» που παρουσιάζει για άλλη μια χρονιά, για τον σύζυγό της τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά και για τις φιλίες που κράτησε ή όχι στον χώρο της τηλεόρασης.

Η Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κακή ανάμνηση που έχει από την περίοδο που συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Μες στη καλή χαρά».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου:

«Όταν επέστρεψα στον Alpha και στο “Μες την καλή χαρά” παρέμεινα… περίπου μες στην καλή χαρά. Το σημαντικό ήταν ότι επανήλθα και μάλιστα σε αυτό το κανάλι.

Φυσικά ήταν μια δικαίωση η επιστροφή μου, αλλά δεν ήταν μια εύκολη χρονιά.

Ήταν μια χρονιά που νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκα όλα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έκανα υπομονή, ήμουν κι επίμονη σε μια πολύ αξιοπρεπή και σταθερή στάση.

Όλο αυτό το πράγμα το εκμεταλλεύτηκα για να γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για μένα. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους που με επέλεξαν, για τους ανθρώπους που μου ξαναέδωσαν μια ευκαιρία, έχοντας στο μυαλό μου να είμαι πάντα ευγνώμων.

Μπορεί με τον Παύλο Σταματόπουλο να μην μιλάω, αλλά όποτε βρεθούμε θα μιλήσουμε.

Με τον Ευθύμη Ζησάκη επίσης το ίδιο. Και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν τύχει να τη δω μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό».

View this post on Instagram

Αν βρεθείτε στη Ρόδο, θα σας πρότεινα να περάσετε μια μέρα στις Επτά Πηγές. Θα σας περιμένουν υπεροχες εκπλήξεις και πολλές απ´ αυτές θα δείτε σήμερα στη Φωλιά μας!!!! Η φύση στα καλύτερα της, ένα μυστικό τούνελ, ένα ποτάμι, ενας καταρράκτης, παγώνια και υπέροχη φιλοξενία από τους ανθρώπους που θα σας προσφέρουν τα καλά του τόπου τους!!! Έτσι σας εύχομαι λοιπον καλημέρα, με την ελπίδα να έχουμε όντως όλοι μας μια καλή μέρα! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou

A post shared by lanoluyoaga123 (@katerinakaravatou) on

Η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε, επίσης, στον Κρατερό Κατσούλη, συμπαρουσιαστή της στη «Φωλιά των Κου Κου» και σύζυγό της, μιλώντας για τη σχέση τους με χιούμορ, αλλά και πολλή αγάπη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024