ΠΑΟΚ : Με τη συνοδεία των οπαδών του μέχρι το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Υπό τη συνοδεία των οπαδών της αναμένεται να αναχωρήσει το απόγευμα για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Τεράστια είναι η δίψα ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για νίκη της ομάδας στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η αποστολή του «Δικέφαλου» αναμένεται να αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα και οι φίλοι του συλλόγου αποφάσισαν να δώσουν ψυχολογικές «ντόπες» στους παίκτες ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Συγκεκριμένα, ο κόσμος των «ασπρόμαυρων» πρόκειται να συνοδεύσει τους ποδοσφαιριστές από το «Μακεδονία Παλάς» μέχρι το αεροδρόμιο «Μακεδονία», προκειμένου να εκφράσουν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους για ένα θετικό αποτέλεσμα με τον πιο άμεσο τρόπο.
Η αποστολή του «Δικέφαλου» αναμένεται να βρεθεί στις 16:30 στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει μετά τη σημερινή προπόνηση, πριν τελικά αναχωρήσει υπό τη συνοδεία συνοδεία του κόσμου για το αεροδρόμιο με προορισμό την πρωτεύουσα.
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης




