
Αγριεύει ο καιρός : Έρχονται κρύο, βροχές και χιόνια
Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή
Αλλάζει απότομα ο καιρός από την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, καθώς έρχεται πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα είναι περισσότερο αισθητή στη βόρεια Ελλάδα.
Ο καιρός έστω και με αρκετή καθυστέρηση μπαίνει σε χειμωνιάτικο κλίμα τις επόμενες ημέρες.
Ο υδράργυρος θα πάρει την κατιούσα με την πτώση της θερμοκρασίας να γίνεται αισθητή στη βόρεια Ελλάδα, ενώ στην Αττική θα ξεχάσουμε τα 20άρια.
Έρχεται σχετική ψύχρα σταδιακά από αύριο Κυριακή στα κεντρικά και νότια της Ελλάδας, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Γιάννη Καλλιάνου, καθώς και κρύο στη Βόρεια Ελλάδα. Είναι μια προσπάθεια που θα κάνει ο χειμώνας την εβδομάδα που έρχεται για να μας δείξει ότι ίσως πλησιάζει στη χώρα μας.
Όπως είναι λογικό, η ψύχρα στα κεντρικά και νότια και το κρύο στα βόρεια θα γίνουν περισσότερο αισθητά κατά τη διάρκεια των βραδινών-νυχτερινών αλλά και πρώτων πρωινών ωρών.
Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ και νοτιάδες στο Ιόνιο 5-6 μποφόρ. Από την Τρίτη και μετά θα έχουν την τάση να ενισχυθούν περαιτέρω.
Από βροχές δεν περιμένουμε κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως από την Τρίτη προς Τετάρτη και έπειτα γίνουν περισσότερες αλλά δεν θα προβληματίσουν.
Από άποψη θερμοκρασίας
Κυριακή
Αθήνα : 16°C
Θεσσαλονίκη : 11-12°C
Δευτέρα
Αθήνα : 16°C
Θεσσαλονίκη : 12°C
Τρίτη
Αθήνα : 18°C
Θεσσαλονίκη : 15°C
Από την Τετάρτη και στη συνέχεια αναμένεται λογικά και νέα πτώση της θερμοκρασίας.
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
- Φλόριντα: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 31χρονης που κατασπάραξε αλιγάτορας – «Αυτό ήταν το τελευταίο που μου είπε»
- Κρήτη: Αγνοείται 74χρονη στο Ηράκλειο – Έρευνες για τον εντοπισμό της με drone και εκπαιδευμένο σκύλο
- ΕΛΑΣ: Η Πολιτεία ζητά από τους δικηγόρους να συμπράξουν στο «κυνήγι κεφαλών» – Θα καταργήσουμε την ΚΥΑ για το άσυλο


