Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιτέχνιδα κάνει κάτι πρωτότυπο: Δείτε από τι φτιάχνει τσάντες και πορτοφόλια

Καλλιτέχνιδα κάνει κάτι πρωτότυπο: Δείτε από τι φτιάχνει τσάντες και πορτοφόλια

Ιδέες ξεχωριστές και πρωτότυπες που θα προκαλέσουν έντονο ενδιαφέρον στον καθένα μας

Η Andrea Bergart είναι μια καλλιτέχνιδα με έδρα τη Νέα Υόρκη. Έχοντας ως έμπνευση τις μπάλες του μπάσκετ αποφάσισε να δημιουργήσει τις δικές της τσάντες και πορτοφόλια από αυτές.

Συλλεκτικό

Το κάθε της κομμάτι είναι μοναδικό και απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το σπορ αλλά και το ωραίο στυλ. Εκτός από τις μπάλες του μπάσκετ, τελευταία μετέτρεψε σε αξεσουάρ και μερικές μπάλες ποδοσφαίρου και βόλεϊ. Γενικά είναι σα να περνάει το μήνυμα ότι οι γυναίκες έχουν εξίσου πρωταγωνιστικ ρόλο και στα αθλήματα.

Δε χρειάζεται κάθε άθλημα να είναι συνώνυμο με το αντρικό φύλο. Έχει δημοσιεύσει πάρα πολλές φωτογραφίες της στο προφίλ της στα social media. Οι φωτογραφίες της τονίζουν τον επαγγελματισμό της καθώς και την καλλιτεχνική της πλευρά. Δε μένει παρ’ όλα αυτά μόνο σε τσάντες και πορτοφόλια.

Όσο περισσότερος καιρός περνάει, τόσο περισσότερα είδη φτιάχνει. Αν μη τι άλλο είναι πολύ ανδυναμωτικό για μία γυναίκα να βλέπει τον εαυτό της και μέσα στα σπορ. Ανέκαθεν αναπαράγοντας τα στερεότυπα ότι οι άντρες είναι για τα σπόρ και οι γυναίκες για κάτι άλλο όπως μακιγιάζ.

Έμπνευση

Το έργο της Bergart αντλεί πολλή έμπνευση από τα streetwear και τα αθλήματα. «Κάνω τέχνη βασισμένη σε πολλά μοτίβα streetwear και από την εμπειρία μου παίζοντας αθλήματα ». «Δεν το σκέφτομαι ως την τέχνη μου. Είναι ένας τρόπος να ενεργοποιήσω το στούντιό μου ».

Η εισαγωγή της  καλλιτέχνιδας στο σχέδιο τσάντας ήρθε μέσω της εμπειρίας της  βοηθώντας τον ζωγράφο Chris Martin, ο οποίος τον Νοέμβριο συνεργάστηκε με τoν Christian Dior σε μια περιορισμένη έκδοση σειράς τσαντών Lady Dior. «Έχω δουλέψει σε αυτή την τσάντα μαζί για τον Dior γεγονός που με ενθουσίασε τη φτιάξω. Διαφορετικά, δεν θα είχα εισέλθει ποτέ στον κόσμο.»

Έρχονται πλήρως επενδεδυμένα και εξοπλισμένα με προσαρμοσμένο δερμάτινο υλικό. Κάθε τσάντα θα πωλείται απευθείας από το στούντιο της Bergart για $ 960. Είναι συλλεκτικά και ξεχωριστά κομμάτια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024