Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Θέλει νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο

Ολυμπιακός : Θέλει νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (29/11, 21:30) στο ΣΕΦ, με στόχο τη νίκη που θα του φέρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα, θα του ανεβάσει τη ψυχολογία και θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του για να υποδεχτεί την Αρμάνι Μιλάνο, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άλμπα.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη διαβολοβδομάδα στη Γερμανία δυνάμωσαν, έμαθαν και θέλουν κόντρα στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα που τα πηγαίνει περίφημα τη φετινή σεζόν να πανηγυρίσουν μια νίκη ψυχολογίας. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από μεγάλες νίκες για να ρεφάρει τις ήττες που έχει υποστεί εκτός προγράμματος και σήμερα αν τα καταφέρει θα είναι μια τέτοια.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα το γνωρίζει πολύ καλά και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, όμως δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γουίλι Ριντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Άλμπα. Από εκεί και πέρα θα επιστρέψει ο Τσέρι στη 12αδα λόγω της απώλειας του Ριντ, ενώ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Βεζένκοφ.

Από την άλλη η Αρμάνι του Μεσίνα νίκη σε στη διαβολοβδομάδα τη Μακάμπι, έχασε ωστόσο από την Εφές, παρόλα αυτά είναι εντός τετράδας με ρεκόρ 7-3. Ο Έτορε Μεσίνα είναι σοβαρός προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά και θέλει να οδηγήσει την Αρμάνι στο Final Four. Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αρτούρας Γκουντάιτις, ενώ άπαντες από εκεί και πέρα είναι διαθέσιμοι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία).

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Ζενίτ – Ρεάλ Μαδρίτης 19:00
Εφές – Μπάγερν 19:30
Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 21:30
Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ 22:00

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024