
Χανιά : Άγνωστοι «γάζωσαν» σχολείο
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, που έχει αναλάβει την ανεύρεση των δραστών.
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι μαθητές και οι καθηγητές του τοπικού Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ, καθώς το πρωί της Παρασκευής βρήκαν «γαζωμένο» το σχολείο τους από σφαίρες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, που έχει αναλάβει την ανεύρεση των δραστών.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ, αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει η καθαρίστρια, με τους δράστες να πυροβολούν και να σπάνε τζάμια παραθύρων από τα εργαστήρια Πληροφορικής, το γραφείο της διευθύντριας γυμνασίου, το γραφείο των καθηγητών και από τις πόρτες εισόδου του κτιρίου.
Ο δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και αναμένεται να προτείνει στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο την τοποθέτηση καμερών στο σχολείο για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών.
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες


