Η ελληνική αποστολή, βρίσκεται στις σεισμόπληκτες περιοχές της Αλβανίας από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 26 Νοεμβρίου

Συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο οι προσπάθειες της ελληνικής αποστολής στην Αλβανία η οποία συμμετέχει στις έρευνες για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων από τα ερείπια κτιρίων που προκάλεσε ο φονικός σεισμός των 6,4 Ρίχτερ.

Η ελληνική αποστολή, βρίσκεται στις σεισμόπληκτες περιοχές της Αλβανίας από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 26 Νοεμβρίου.

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης της Ελληνικής Αποστολής στην Αλβανία

Ενημέρωση για τις ενέργειες της Ελληνικής Αποστολής έρευνας και διάσωσης στην Αλβανία:Η Ελληνική Αποστολή ενεργεί από τις απογευματινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2019 για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην Αλβανία, έπειτα από εκδήλωση σεισμού. Συγκεκριμένα, η ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ επιχειρεί στην πόλη Thumane, περίπου 15χλμ βορειοδυτικά της πόλης των Τιράνων έχοντας απεγκλωβίσει ζωντανή μια γυναίκα 45 ετών καθώς και μια γυναίκα και έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ η ομάδα της 5ης ΕΜΑΚ επιχειρεί στο Δυρράχιο και έχει απεγκλωβίσει ζωντανό έναν άνδρα 24 ετών. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται.

Δημοσιεύτηκε από Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας στις Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Συγκεκριμένα, η ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ που επιχειρεί στην πόλη Thumane, περίπου 15 χλμ βορειοδυτικά της πόλης των Τυράννων, το απόγευμα της Τρίτης απεγκλώβισε ζωντανή μια γυναίκα 45 ετών καθώς και το βράδυ της ίδιας ημέρας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Η ομάδα της 5ης ΕΜΑΚ που επιχείρησε στο Δυρράχιο, την Τρίτη απεγκλώβισε ζωντανό έναν άνδρα 24 ετών. Η Ελληνική Αποστολή την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 απεγκλώβισε δύο ζωντανά άτομα και ανέσυρε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το πρωί της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019 η ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα και από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δύο Ελληνικές ομάδες της 1ης και 5ης ΕΜΑΚ, επιχειρούν μαζί στην πόλη Thumane. Το μεσημέρι ανέσυραν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και το απόγευμα ακόμη έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Η Ελληνική Αποστολή την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 απεγκλώβισε τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Η Ελληνική αποστολή μέχρι στιγμής, συνολικά, έχει απεγκλωβίσει δύο ζωντανά άτομα και έχει ανασύρει τέσσερα νεκρά άτομα

Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr