Ο Ολυμπιακός δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Σύλλογο Προστασία Ελλήνων Αιμορροφιλικών.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΣΠΕΑ την Κυριακή 24/11 βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στο πλαίσιο του Solidarity Project της UEFA, με τα μικρά παιδιά να γνωρίζουν από κοντά τον προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη.

Οι μικροί καλεσμένοι παρέλαβαν δώρα, ενώ απόλαυσαν τις φωτογραφίες και το παιχνίδι με τη μασκότ του Ολυμπιακού, τον Λεόνε!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Αυτή τη φορά, ήταν ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ), που στο πλαίσιο του Solidarity Project της UEFA, βρέθηκε την Κυριακή 24/11 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι μικροί μας φίλοι με αιμορροφιλία, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον προπονητή της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη, όσο και με τους ποδοσφαιριστές του!

Τα παιδιά έμαθαν σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι το ζέσταμα πριν από την άσκηση, αλλά και τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης και ανάπτυξης υγιούς μυικού συστήματος, που βοηθά σημαντικά στην αποφυγή τραυματισμών, πεδίο κομβικής σημασίας για τα παιδιά με αιμορροφιλία.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ19, μοιράστηκαν ακόμα με τα παιδιά τις εμπειρίες τους από σοβαρούς τραυματισμούς και τη διαχείριση που αυτοί απαιτούν στο στάδιο της αποκατάστασης, τόσο από τη σωματική όσο και από την ψυχολογική πλευρά.

Οι καλεσμένοι μας, παρέλαβαν τα δώρα τους ενώ απόλαυσαν τις φωτογραφίες και το παιχνίδι με τη μασκότ μας, τον Λεόνε!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κ. Ελένη Περγάντου, Διευθύντρια του Κέντρου Αιμορροφιλικών, Μονάδα Αιμόστασης και Θρόμβωσης του Νοσοκομείου Παίδων, που απηύθυνε χαιρετισμό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο