«Μέχρι στιγμής καταφέραμε να κάνουμε περισσότερα και γρηγορότερα από όσα είχαμε δεσμευθεί» τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά την παρέμβασή του κατά το υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Μέχρι στιγμής καταφέραμε να κάνουμε περισσότερα και γρηγορότερα από όσα είχαμε δεσμευθεί» τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά την παρέμβασή του κατά το υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων συνεχάρη τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, για τη διαχείριση των καλύτερων από τον στόχο αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού, τόνισε ότι «θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα, όσο κερδίζουμε δημοσιονομικό χώρο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να υπενθυμίζουν τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι «μέσα στην τετραετία, θα καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος».

Επίσης, αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η κοινωνία είναι ώριμη για αλλαγές και έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της ΔΕΗ για την οποία όπως ανέφερε «δείξαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε και όντως «σπάσαμε αυγά».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr