Η γνωστή ηθοποιός Βερόνικα Αργέντζη μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της και οι δηλώσεις της ράγισαν καρδιές.

Η τραγική είδηση του θανάτου

Η ηθοποιός Βερόνικα Αργέντζη έχασε τον σύζυγό της Διονύση Αντύπα με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και 25 χρόνια, παντρεύτηκαν το 2000 στην Κεφαλλονιά και μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη την 15χρονη σήμερα, Αριάδνη.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook με ένα συγκλονιστικό κείμενο του συζύγου της, που ραγίζει καρδιές.

Ο Διονύσης Αντύπας ήταν σεναριογράφος και διαφημιστής. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος έγραφε το σενάριο στο σήριαλ «Τμήμα ηθών» και εκείνη συμμετείχε ως ηθοποιός.

Ο πικρός αποχαιρετισμός

«Είκοσι πέντε χρόνια κοινής ζωής και η Αριάδνη μας…
Καλό σου ταξίδι Διονύση

Τα λόγια σου:
«Ο θάνατος μεταμορφώνει τα πάντα, οι προοπτικές αλλάζουν· όσο ζει ένας άνθρωπος, όσο μπορεί ν’ αλλοιώνει τη σκέψη του, όσο μπορεί, ζώντας ακόμα, να ξεγελά, όσο μπορεί να δοκιμάζει να κρύψει την πραγματική του προσωπικότητα, παίρνοντας αρνητική ή θετική στάση, δεν ξέρουμε καλά καλά ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Αφού πεθάνει, ο άνθρωπος είναι πια κάτι καθορισμένο και βλέπουμε αλλιώτικα την εικόνα του.»
Διονύσης Αντύπας.

Εδώ η ανάρτηση της

Είκοσι πέντε χρόνια κοινής ζωής και η Αριάδνη μας…Καλό σου ταξίδι Διονύση Τα λόγια σου:"Ο θάνατος μεταμορφώνει τα…

Δημοσιεύτηκε από Veronika Argentzi στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται»

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η δουλειά συνεχίζεται, πρέπει να επιβιώσουμε. Είμαστε δυο γυναίκες και αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας» εξομολογήθηκε, ενώ αποκάλυψε πως εδώ και δύο περίπου μήνες έχει μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι στο Χαλάνδρι μαζί με της κόρη της.

Πόσο δύσκολο είναι να εργάζεται σε δύο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη ενώ έχει να διαχειριστεί μια τόσο σοβαρή απώλεια;

«Η δουλειά βοηθάει λίγο, αλλά στην παρούσα φάση εμένα με δυσκόλεψε. Αναγκαστικά άφησα την Αριάδνη μου, την κόρη μου, στην Αθήνα» απάντησε.

Όσο για τη σχέση της με την κόρη της η Βερόνικα Αργέντζη αποκάλυψε:

«Είναι 15,5 ετών, πηγαίνει Α’ Λυκείου. […] Η σχέση μας είναι έντονη και πολύπλοκη. Αλλά κι εγώ μαθαίνω μέσα από αυτή. Τώρα είναι στη φάση που δεν θέλει να ακούσει τίποτα»

«Ήμουν 25 χρόνια παντρεμένη. Είχα αποσυρθεί από το θέατρο για 13 χρόνια»

Γράψτε το σχόλιό σας