Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλλη Τρίγγου: Αποκαλύπτεται φορώντας μόνο... το παλτό της!

Έλλη Τρίγγου: Αποκαλύπτεται φορώντας μόνο… το παλτό της!

Η ηθοποιός, Έλλη Τρίγγου, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που μίλησε για την τηλεοπτική της επιτυχία, αλλά και τις ένοχες απολαύσεις της.

Η ηθοποιός, Έλλη Τρίγγου, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που μίλησε για την τηλεοπτική της επιτυχία, αλλά και τις ένοχες απολαύσεις της.

– Τη στιγμή που έπιασες στα χέρια σου το σενάριο από τις «Άγριες Μέλισσες», υποψιάστηκες ότι πρόκειται για την πιο µεγάλη επιτυχία της χρονιάς;

Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνηµα αυτής της δουλειάς δεν είχα κάνει κάποια συγκεκριµένη πρόβλεψη ως προς την επιτυχία της. Κατάλαβα, όµως, από την αρχή ότι θα ήταν µια δουλειά µε ποιότητα και λόγο ύπαρξης, ανεξάρτητα από την αποδοχή που θα γνώριζε ή όχι από το τηλεοπτικό κοινό. Λόγω των συντελεστών του σεναρίου και της δημιουργικής και καλλιτεχνικής οµάδας που την απαρτίζουν, ήµουν σίγουρη για το υψηλό επίπεδο που θα δείχναµε στον κόσµο. Νιώθω ευτυχισµένη που το πετύχαµε.

– Η τόσο ζεστή ανταπόκριση του κόσµου σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξη για το µέλλον της ελληνικής µυθοπλασίας;

Όντως, το κλίµα γίνεται πολύ αισιόδοξο. Η πιο µεγάλη ανταµοιβή για µένα είναι ότι ακούµε πολύ θετικά σχόλια από τον κόσµο, αλλά και από άλλους συναδέλφους για τις «Άγριες Μέλισσες». Είναι η δουλειά µας, την αγαπάµε πάρα πολύ κι έχουµε µεγάλη ανάγκη να την κάνουµε µε όµορφους όρους. Όταν, λοιπόν, συµβαίνει αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο τόσο γι’ αυτούς που απαρτίζουν µια τέτοια σειρά όσο και για εκείνους που την παρακολουθούν από το σπίτι. Η πιο µεγάλη ανταµοιβή για µένα είναι ότι ακούµε πολύ θετικά σχόλια από τον κόσµο, αλλά και από άλλους συναδέλφους για τις «Άγριες Μέλισσες». Είναι η δουλειά µας, την αγαπάµε πάρα πολύ κι έχουµε µεγάλη ανάγκη να την κάνουµε µε όµορφους όρους.

– Πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι η σειρά συγκεντρώνει ένα ιδιαίτερα µαζικό κοινό, από ανθρώπους που παρακολουθούν πρωινές εκποµπές µέχρι ανθρώπους που σνοµπάρουν την τηλεόραση κι έχουν καταφύγει στο Netflix;

Με συγκινεί αυτό που λες. Ανήκω κι εγώ σε εκείνους που θα επέλεγαν το Netflix ή τον κινηµατογράφο αντί για την τηλεόραση. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν το ίδιο και η αισθητική και οι προθέσεις. Με την ίδια λογική αλλάζουν και οι τηλεοπτικές σειρές. Οι «Άγριες Μέλισσες» κινούνται µέσα σε αυτό το πλαίσιο της αλλαγής προς µια καλύτερη ελληνική τηλεόραση και ο κόσµος το αντιλαµβάνεται αυτό.

– Έχεις ένοχες τηλεοπτικές απολαύσεις;

Πέρσι, έβλεπα «GNTM». Αυτή είναι η πιο ένοχη τηλεοπτική µου απόλαυση. Το παρακολουθούσα µετά την παράσταση για να χαλαρώνω. Φέτος, δεν έχω καταφέρει να το δω καθόλου λόγω του όγκου της δουλειάς. Ο καθένας κυνηγάει το όνειρό του µε τον τρόπο που καταλαβαίνει και δεν είµαι εγώ αυτή που θα το κρίνω.

– Πιστεύεις ότι έχουµε την τηλεόραση που µας αξίζει;

Όχι, σε καµία περίπτωση. Τα επίπεδα αντίληψης και συνειδητότητας που µπορούµε να φτάσουµε είναι πολύ πιο ψηλά απ’ όσο µπορούµε να φανταστούµε. Μεγάλη µερίδα του κόσµου για πολλά χρόνια είχε κλείσει την τηλεόραση κι αυτό είναι ένα µήνυµα που κάτι σηµαίνει και πρέπει να το ακούσουµε.

– Θα ήσουν διατεθειµένη ν’ αφήσεις τη ζωή σου στην Αθήνα και να κυνηγήσεις µια καριέρα στο Hollywood; Ο Γιώργος Λάνθιµος δεν έχει ανοίξει πλέον τις πόρτες για τους Έλληνες καλλιτέχνες;

Όλα τα ενδεχόµενα είναι ανοιχτά, δε θα είχα πρόβληµα να ζήσω εκτός Ελλάδας. Ποτέ δεν ξέρεις. Η ζωή έχει πολλή πλάκα, ειδικά όταν προσπαθούµε να την οραµατιστούµε αν και θεωρώ πως εµείς την ορίζουµε. Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει µε τις δυσκολίες µιας τέτοιας επιλογής, τίποτα δεν είναι εύκολο, γιατί ό, τι αξίζει απαιτεί κόπο, πόνο και ιδρώτα. Αν κάτι συµβαίνει εύκολα, τότε µάλλον είναι ύποπτο. Και λέω ύποπτο γιατί δεν είναι η πιο βαθιά και ισχυρή σου επιθυµία. Λες ο Λάνθιµος να ξανασκηνοθετήσει ποτέ στην Ελλάδα;

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024