Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός στην Αλβανία : Η συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα στο One Channel

Σεισμός στην Αλβανία : Η συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα στο One Channel

Πάνω από τα συντρίμμια που προκάλεσε ο φονικός εγκέλαδος στην Αλβανία, ξεπηδούν ιστορίες πόνου αλλά και γενναιότητας. Μια τέτοια περιγράφει πατέρας που έχασε την κόρη του στην κάμερα του One Channel

Η Αλβανία και ο λαός της προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές του φονικού σεισμού. Ενός σεισμού που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε περισσότερους από 40 ανθρώπους, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και αμέτρητες οι ζημιές σε περιουσίες.

Πάνω από τα συντρίμμια που προκάλεσε ο φονικός εγκέλαδος, ξεπηδούν ιστορίες πόνου αλλά και γενναιότητας. Μια τέτοια περιγράφει πατέρας που έχασε την κόρη του στην κάμερα του One Channel.

Ο πατέρας συγκινημένος περιγράφει όσα έκανε ο 8χρονος γιος του την ώρα του σεισμού. Ο μικρός κατάφερε να απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια την μητέρα του και στη συνέχεια, την ώρα που κατέρρεε η πολυκατοικία, επιχείρησε να σώσει και την μικρή του αδερφούλα.

Κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε…

«Εσωσα μόνο τη μαμά»

«Όταν πήγα στο νοσοκομείο, ο γιος μου περιέγραψε όσα είχαν συμβεί. ‘’Μπαμπά έκανε σεισμό. Μας πλάκωσε η ταράτσα. Όταν βγήκα από τα συντρίμμια άκουσα τη μαμά να ζητάει βοήθεια. Πήγα και τη βοήθησα’’» λέει ο πατέρας του 8χρονου αγοριού.

«Έβγαλε κάτω από τα ερείπια τη μάνα του. Την κατέβασε κάτω. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε. Μόνο αυτός και ο Θεός ξέρει. Στη συνέχεια γύρισε πίσω για να σώσει την αδερφή του και τη μάνα μου. Έτρεξε πίσω στα ερείπια, αλλά δεν τον άφησαν οι γείτονες γιατί είναι μικρό παιδί» προσθέτει.

«Δεν με άφησαν οι γείτονες να γυρίσω στο σπίτι. Έσωσα μόνο τη μαμά, μπαμπά. Συγγνώμη» ήταν τα λόγια που του είπε ο 8χρονος, περιγράφει βουρκωμένος ο πατέρας.

«Όταν έσωζε τη μάνα του, ένα τούβλο, έπεσε πάνω στον ώμο του. Αν τον χτύπαγε στο κεφάλι, θα πέθαινε και ο γιός μου. Αλλά ευτυχώς ζει» λέει ο τραγικός πατέρας.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024